JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
ZRA - Shannen Geuze - D-reizen

Zelfstandig Reisadviseur Shannen Geuze

Via Shannen Geuze laat jij je vakantiewensen uitkomen. Van een volledig verzorgde verre reis tot aan een weekend weg in Europa. Samen met zelfstandig reisadviseur Shannen bepaal je vooraf wat je geregeld wilt hebben op het tijdstip en de locatie die jij wilt. 

Werktijden & bereikbaarheid

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur    
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 09:00 - 13:00 uur
Zondag Gesloten

Contactgegevens

Shannen Geuze

Yerseke

shannen.geuze@d-reizen.nl

+31 (6) 235 51 781
WhatsApp

Facebook

Instagram

Over mij

Mijn naam is Shannen Geuze. Na een opleiding van 4 jaar in de toeristensector, ben ik 5 jaar werkzaam geweest bij het reisbureau van D-reizen in Goes. Hier heb ik enorm veel kennis en ervaring opgedaan in de reiswereld, waardoor ik besloot zelfstandig aan de slag te gaan als Persoonlijk Reisadviseur. Het voordeel hiervan is, voor jou als vakantieganger, dat je altijd één en dezelfde Reisadviseur tot je beschikking hebt. Van het eerste oriëntatiegesprek tot je terugkomst blijf ik jouw aanspreekpunt. Je profiteert dus altijd van een persoonlijke service en advies.


Uiteraard heb ik een enorme passie voor reizen en al veel van de wereld gezien. Zo heb ik een half jaar stage gelopen in Lanzarote en veel steden bezocht, waaronder wereldstad New York. Én natuurlijk heb ik veel zonbestemmingen met eigen ogen gezien. Ik heb ontzettend veel zin om die passie met jou te delen. Daarom help ik je graag met het boeken van onder andere mooie stedentrips, rondreizen en zonvakanties die precies aansluit bij jouw wensen. Zo kunnen we samen jouw droomreis realiseren!

Met hartelijke en reislustige groet,

Shannen