Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Wintersport ×
  • Voorjaarsvakantie '24 ×
  • 1 week ×

Wintersport voorjaarsvakantie

Wil je tijdens de voorjaarsvakantie genieten van sneeuwpret? Ga dan voor een wintersportvakantie in de voorjaarsvakantie!
Lees meer

Meer info over Voorjaarsvakantie naar de sneeuw

Jouw wintersport voorjaarsvakantie 2024 bij D-reizen

 • De beste deal
 • Groot assortiment van wintersportbestemmingen
 • Jouw Persoonlijke Reisadviseur staat altijd voor je klaar!

Datum voorjaarsvakantie 2024

Onderstaande data zijn adviesdata, scholen kunnen hiervan afwijken.
Voorjaarsvakantie 2024 regio Noord- en Midden: 17 februari t/m 25 februari 2024.
Voorjaarsvakantie 2024 regio Zuid: 10 februari t/m 18 februari 2024.


Wintersporten in de voorjaarsvakantie

Om in de voorjaarsvakantie te wintersporten, hoef je niet ver te reizen. Je kunt bijvoorbeeld naar Winterberg gaan, slechts 2 uur rijden vanaf de Nederlandse grens! Zoek je het liever wat verder weg? D-reizen heeft bijvoorbeeld ook wintersportvakanties naar Noorwegen, Zwitserland, Oostenrijk en Italië.


Wintersport in Frankrijk

Frankrijk is een prachtige bestemming voor jouw wintersportvakantie. Er worden ontelbare activiteiten aangeboden op en naast de piste. Het is zelf mogelijk om te gaan ijsduiken! Wil je oefenen met het autorijden op de winterse besneeuwde wegen? Op veel skistations worden rijlessen aangeboden speciaal voor het rijden tijdens slechte winterse weersomstandigheden. Ook in de avond is er een hoop te beleven: in wintersportgebieden in Frankrijk is een bruisend uitgaansleven!

Duitsland in de voorjaarsvakantie

De Duitse plaats Winterberg in Sauerland een populaire wintersportbestemming. In Winterberg zijn allerlei activiteiten te doen zoals skiën, snowboarden, rodelen, langlaufen, wandelen en mountainbiken. Natuurlijk ontbreekt het après-skiën hier niet! Het dorp Winterberg beschikt over wel 30 pistes met 25 liften! In Winterberg zijn speciale sneeuwmachines aanwezig zodat alle pistes vrijwel altijd bedekt zijn met sneeuw. In Winterberg kunnen zowel beginners als gevorderden terecht.


Gebruik de zoekfilters op deze pagina om jouw ideale hotel te vinden. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak of ga langs bij een reisbureau bij jou in de buurt waar onze Persoonlijke Reisadviseurs altijd voor je klaar staan!