JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Zürich- beste prijs met de beste service

Vliegtickets Zürich

Via D-reizen vind je altijd vliegtickets naar Zürich voor de beste prijs. Zürich is de grootste stad van Zwitserland en de hoofdstad van het kanton Zürich. Na een vlucht van gemiddeld 1,5 uur land je al in Zürich en kun je gaan genieten van deze stad gelegen tussen de Zwitserse bergen. Wanneer vlieg jij naar Zürich?

Zien en doen in Zürich

Zürich is één van de belangrijkste financiële steden ter wereld. Alle belangrijke banken hebben hier dan ook een vestiging, daarnaast is het een belangrijk centrum voor de wereldwijde goudhandel. Maar er is meer dan dat. Zurich biedt een breed scala aan architectuur, paleizen en musea. Wij stelden voor jou een top 5 samen.

  1. Augustinergasse – Het mooiste en oudste gedeelte van de stad is te vinden bij Augustinergasse. Deze straat bevindt zich in het oude stadscentrum en in deze straat bepalen de verschillende gekleurde gevels het straatbeeld. 
  2. Bahnhofstrasse – In deze grote winkelstraat vindt u de meest exclusieve winkels. De duurste merken zoals Chanel, Dior, Luis Vuiton en Hermes zijn hier allemaal aanwezig.
  3. China garden – Deze Chinese tuin is vernoemd naar één van de belangrijkste thema’s uit de Chinese cultuur namelijk de ‘Drie vrienden van winter’. Deze drie vrienden staan voor dennen, bamboe en pruimenbloesem.
  4. Fraumünster – Dit is een kloosterkerk die in het hart van Zürich aan de Bahnhofstrasse is gepositioneerd. Deze kerk werd in 853 na Christus gesticht door koning Lodewijk de Duitser. 
  5. Grossmünster –  Deze kathedraal behoort samen met de St. Peter’s kerk tot één van de meest bekende kerken van de stad, deze twee torens staan symbool voor de stad.

Boek jouw vliegticket naar Zürich bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Zürich.