JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Faro boek de beste prijs met de beste service.

Vliegtickets Faro

Toe aan een zonovergoten vakantie? Boek dan snel je vliegtickets naar Faro! In dit mooie plekje van Portugal geniet je van indrukwekkende kliffen, schilderachtige dorpjes en mooie zandstranden. Tijdens jouw vlucht van Amsterdam naar Faro leg je circa 2300 kilometer af, toch duurt deze vlucht maar zo’n 2 uur en 45 minuten. Hierdoor is Faro een ideale bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een zonvakantie, maar toch niet te lang in het vliegtuig willen zitten. Vergelijk nu alle vliegtickets naar Faro en boek betrouwbaar en voordelig bij D-reizen!

Vliegen naar Faro

Faro is de hoofdstad van de Portugese provincie Algarve. Het is een authentieke én historische stad. Net buiten deze stad bevinden zich prachtige stranden met vele watersportfaciliteiten. Wij stelden voor jou een lijstje samen met hoogtepunten die je zeker niet mag missen tijdens een bezoek aan Faro.

Hoogtepunten Faro

  • Ontdek het oude gedeelte van de stad dat is omringd door een stadsmuur. Binnen deze stadsmuren vind je een prachtige kathedraal, een paleis en een stadhuis.
  • Voor natuurliefhebbers is een bezoek aan het natuurreservaat de Ria Formosa Lagune zeker de moeite waard. In dit natuurreservaat kun je wel meer dan honderd verschillende vogelsoorten spotten.
  • Bezoek de gezellige markthal in het centrum van Faro, hier kun je lokale groente, fruit, vlees- en visproducten kopen.

Boek jouw vliegticket naar Faro bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Faro.