JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Fez boek de beste prijs met de beste service.

Vliegtickets Fez

Met één van onze goedkope vliegtickets naar Fez ben je voordat je het weet in een totaal andere wereld. In deze mooie plek in Marokko vind je moskeeën, monumenten, markten, musea, festivals, parken, tuinen en nog veel meer. Dat wordt een fantastische tijd! En ook ben je er zo, de vliegtijd van Amsterdam naar Fez bedraagt slechts 2 uur en 45 minuten. Hierdoor is Fez een ideale bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een bijzondere vakantie, maar toch niet te lang in het vliegtuig willen zitten. 

Vliegen naar Fez

Fez ligt in het noordelijk gedeelte van Marokko en is één van de grootste steden van het land. Daarnaast is Fez een zeer oude stad, deze werd namelijk al in het jaar 789 door Idris I gesticht. Wij stelden voor je een lijstje samen met hoogtepunten die je zeker niet mag missen tijdens een bezoek aan Fez.

Tips voor Fez

  • Bezoek één van de grootste moskeeën van Marokko, de Karaouine moskee uit het jaar 859. In het verleden fungeerde deze moskee als de belangrijkste Islamitische universiteit van het land. De bijbehorende bibliotheek bevat meer dan 35.000 boeken en is daarmee één van de grootste bibliotheken ter wereld.
  • Wandel eens door de medina die uit vele smalle straatjes bestaat. Hier vind je vele ambachtelijke werkplaatsen, restaurants en moskeeën. Opvallend hier zijn de vele leerlooierijen, waar de dierenhuiden ter plekke geverfd worden. 
  • Loop eens door de Souk Al Henna, hier worden hennabladeren verkocht waarmee het haar gekleurd kan worden. Ook zijn hier vele potten, vazen en schalen te koop die allemaal met de hand gemaakt zijn.

Boek jouw vliegticket naar Fez bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Fez.