JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Lyon - beste prijs met de beste service | Met D-reizen

Vliegtickets Lyon

Via D-reizen vlieg je razendsnel en goedkoop naar Lyon! De vergelijker bied je een overzicht van alle vluchten naar Lyon. Met een vluchttijd van gemiddeld 2 uur en geen tijdsverschil weet je zeker dat je uitgerust aankomt op je bestemming. De stad staat bekend om zijn culinaire belevenissen, historische gebouwen en levendige kunstscène. Altijd al eens Lyon willen bezoeken? Vergelijk dan nu alle vluchten naar Lyon en geniet straks voor de beste prijs van je verblijf in deze historisch Franse stad.

Vergelijk tickets

Vliegtickets naar Lyon binnen? Boek nu leuke extra's bij jouw vlucht.

Op de plek waar de Rhône en de Saône samenvloeien ligt deze sfeervolle stad. Bekend om het prachtige oude stadscentrum, de Cathédrale de Saint-Jean en het Gallo-Romeins museum. Dankzij de zuidelijke ligging is het van april tot eind september vaak zonnig en warm in Lyon. Ideaal voor leuke buitenactiviteiten en excursies in de stad!

Waarom vliegtickets naar Lyon boeken bij D-reizen?

Voor de perfecte start van jouw vakantie naar Lyon; pak je met de vergelijker de allergoedkoopste vliegtickets. Vervolgens kies je met speels gemak de allerleukste excursies uit. Ga jij de wijnconnaisseur uithangen, terwijl je proeft van de beste wijnen uit de regio? Of de lekkerste macarons in de stad proberen? Maak je reis compleet met een huurauto! Zo zijn je vliegtickets in no-time een verzorgd vakantiepakket geworden. Kom snel langs bij een D-reizen winkel bij jou in de buurt dan stellen we jouw droomreis samen. 

Maak een afspraak