JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Vancouver - scherpe deals met de beste service

Vliegtickets Vancouver

Via D-reizen vind je altijd vliegtickets naar Vancouver voor een scherpe prijs! Vancouver is een levendige en internationale havenstad aan de westkust van Canada. Vliegen van Amsterdam naar Canada neemt ongeveer 10 uur in beslag, daarnaast moet je wel rekening houden met het tijdsverschil. In Vancouver is het namelijk 9 uur vroeger dan in Nederland. Wil je goedkoop vliegen naar Vancouver? Vergelijk en boek dan via ons jouw vliegticket naar Vancouver of een andere Canadese stad.

Vliegen naar Vancouver: tips en info

Vancouver staat voornamelijk bekend om haar buitenactiviteiten en natuurschoon. Maar er is meer dan dat, Vancouver biedt een breed scala aan bezienswaardigheden en attracties. Wij stelden een top 5 samen voor je:

  1. Capilano Suspension Bridge – Dit is een 146 meter lange houten hangbrug die zich buigt over de Capilano rivier, deze bijzondere brug mag zich dan ook terecht de mooiste attractie van Vancouver noemen.
  2. Gastown – In deze historische binnenstad vindt u gezellige restaurants en andere horecagelegenheden die tegenwoordig erg geliefd zijn bij acteurs, kunstenaars, architecten en nieuwe media bedrijven.
  3. Stanley Park – Dit prachtige stuk natuurgebied wordt sinds 1888 gebruikt als stadspark, jaarlijks wordt dit park maar liefst door 8 miljoen mensen bezocht.
  4. Granville Island – Op dit schiereiland is de grootste openbare markt van Vancouver te vinden, er worden hier veel lokale producten en culinaire lekkernijen verkocht. 
  5. Chinatown – In deze Chinese wijk, waant u zich helemaal in China. U eet hier heerlijke sushi en vindt hier typische Chinese winkels. Samen met die van New York en San Francisco behoort de Chinatown van Vancouver tot de grootste van Noord-Amerika.

Boek jouw vliegticket naar Vancouver bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Vancouver.