JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Goedkope vliegtickets Buenos Aires

Vliegtickets Buenos Aires

Via D-reizen vlieg je zorgeloos en goedkoop naar Buenos Aires! De vliegtijd van Amsterdam naar Buenos Aires bedraagt gemiddeld 15 uur. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat het tijdens onze zomertijd 5 uur later is in Buenos Aires en in de winter is het 4 uur later dan in Nederland. Altijd al eens een bezoek willen brengen aan deze mooie stad? Vergelijk dan nu onze vluchten naar Buenos Aires en geniet binnenkort nog van jouw verblijf in deze Argentijnse stad.

Vliegen naar Buenos Aires

Buenos Aires is de hoofdstad van Argentinië en is met 2,8 miljoen inwoners de grootste stad van het land. In Buenos Aires is van alles te doen: je vindt er veel historische gebouwen, talloze musea, schitterende parken en kunt er uitgaan tot diep in de nacht. Wij maakten voor jou een lijstje met hoogtepunten die je zeker niet mag missen tijdens jouw verblijf in Buenos Aires.

Tips Buenos Aires

  • Bezoek één van de vele tangoshows. Buenos Aires is dé stad van de tango. Er zijn dan ook talloze barretjes, clubs en cafés waar je tot diep in de nacht de tango kunt oefenen. Op het jaarlijkse Buenos Aires International Tango Festival kun je ook vele voorstellingen en concerten van bekende artiesten bijwonen.
  • Maak een uitstapje naar Zoológico de Buenos Aires. Dit is een groots opgezette en spectaculaire dierentuin in Buenos Aires. In dit park leven maar liefst 350 verschillende diersoorten.
  • In het centrum vind je het bekende Plaza de Mayo plein. Op dit plein vind je het presidentieel paleis, de Casa Rosada en het voormalige Spaanse stadhuis, het Cabildo. Binnen in het Spaanse stadhuis is een museum met archeologische vondsten te vinden.

Boek jouw vliegticket Buenos Aires bij D-reizen

  • Wij vergelijken alle vliegtickets voor je.
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel eenvoudig een hotel of huurauto in Buenos Aires.