Vakantie Boa Vista

Boa Vista heeft dé ideale condities voor een heerlijke ontspannen strand- en watersportvakantie! Samen met Sal behoort het eiland tot de populairste toeristische bestemmingen van Kaapverdië. Dit heeft... Lees meer over Boa Vista

Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor deze combinatie van zoekfilters:
Tip: pas je vertrekdatum of zoekfilters aan om beschikbare vakanties te bekijken. Of bel 088 - 555 4999.

Over Boa Vista

Boa Vista heeft dé ideale condities voor een heerlijke ontspannen strand- en watersportvakantie! Samen met Sal behoort het eiland tot de populairste toeristische bestemmingen van Kaapverdië. Dit heeft allemaal te maken met vele prachtige stranden die er op het eiland te vinden zijn. Heerlijke wandelingen maken over de stranden, duinen en woestijnoases, een duik maken naar één van de scheepswrakken of schildpadden en walvissen spotten: op Boa Vista kan het allemaal!

Hoogtepunten Boa Vista

Een van de hoogtepunten van het eiland Boa Vista is de hoofdstad Sal Rei. Als je de stad binnenkomt valt de blauw-geel gekleurde kerk je direct op. Er hangt een relaxte en authentieke sfeer in de stad. In Sal Rei kun je diverse bars, restaurants en terrasjes vinden. Daarnaast heeft de stad een prachtig plein vanwaar je uitzicht hebt op het strand en de zee. Voor de kust ligt het eilandje Islet of Sal Rei. Hier zijn overblijfselen van fort Duque de Braganca en een vuurtoren de bezichtigen.

Boa Vista is de op drie na grootste broedplek voor de ‘Caretta Caretta’ (schildpadden) ter wereld. Tussen midden juni t/m eind oktober leggen duizenden vrouwtjesschildpadden hun eieren op de stranden aan de oostkust van Boa Vista.

Bovendien is Boa Vista dé uitgelezen plek om watersporten als kitesurfen, snorkelen of diepzeeduiken te beoefenen. De grootste kans om walvissen te spotten is gedurende de maanden december t/m april. Dan zwemmen veel moederwalvissen met hun jonkies rond in de relatief rustige zee.

 

Op vakantie naar Boa Vista

Boa Vista betekent ‘mooi uitzicht’. En dit maakt het eiland meer dan waar met zijn prachtige witte duinen, 50 kilometer aan zandstranden en kristalhelder water.

Omhoog arrow_upward