Hotel 3 Esse Country House

  • *
  • *

Assisi, Umbrie, Italie

  • Voor echte vakantieliefhebbers
  • Bijkleuren op het zonneterras
  • Geliefde plek in Italie
  • Goede keuze in Umbrie
Vanafprijs geldt op:
7 juni (4 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 343

Omschrijving over Hotel 3 Esse Country House

Verblijven in een aangename accommodatie in Assisi? Hotel 3 Esse Country House is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 100 reizigers beoordelen Hotel 3 Esse Country House gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto's en beoordelingen van Hotel 3 Esse Country House, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Italie? Boek jouw vakantie naar Hotel 3 Esse Country House vandaag nog!

Algemene beschrijving

het country house beschikt over een receptie met kluisjes, ruime lounge, tv-kamer, restaurant, bar, grote tuin, zwembad met ligstoelen en een terras. Tevens parkeergelegenheid. Er is géén lift.
Een rustig gelegen, zeer gezellig en vriendelijk 3*-country house met ondermeer een grote tuin, zwembad, restaurant en bar. De kamers zijn keurig ingericht en gelegen rond de tuin.

Kamerbeschrijving

de keurig ingerichte kamers zijn gelegen rond de tuin in vier gebouwen en voorzien van telefoon, tv en airconditioning. Badkamer met bad of douche en toilet.

Bovenstaande tekst over Hotel 3 Esse Country House is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken