Hotel Porto Plaza

 • *
 • *
 • *

Chersonissos, Kreta, Griekenland

 • Ervaar het ultieme vakantiegevoel
 • Lekker van de glijbanen sjeezen!
 • Gewaardeerd hotel in Kreta
 • Positieve beoordelingen
Vanafprijs geldt op:
6 juni (4 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 262

Omschrijving over Hotel Porto Plaza

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Hotel Porto Plaza is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 20 reizigers beoordelen Hotel Porto Plaza gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto's en beoordelingen van Hotel Porto Plaza, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Porto Plaza vandaag nog!

Ligging

Het hotel ligt in het centrum van het bruisende Chersonissos, aan de hoofdstraat met diverse bars, restaurants, clubs en shops in de omgeving.
Het kiezelstrand ligt op slechts 2 minuten lopen.

Het populaire Star Beach Village Waterpark ligt op ca. 20 minuten wandelen.

- Bij het strand gelegen
- In het nieuwe centrum van Chersonissos
- Winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden binnen handbereik
- Het populaire Starbeach Waterpark bevindt zich op ca. 2,6 km

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Heraklion: ca. 25 km
- Transfer luchthaven - accommodatie v.v. inbegrepen wanneer u een boeking inclusief vlucht maakt.Bij uw reisdocumenten ontvangt u een voucher met instructie waar u zich kunt melden voor uw transfer naar de accommodatie. Hierop staat ook vermeld hoe u de transfer van uw accommodatie naar de luchthaven terug kunt bevestigen.

Faciliteiten

- Receptie
- Lift
- Bar
- Restaurant
- Zwembad
- Ligstoelen
- Fitness
- Gratis wifi
- Bagageruimte

Algemeen

Hotel Porto Plazza is een eenvoudig, gezellig hotel in de populaire badplaats Chersonissos.
Het hotel heeft een lekkere centrale ligging direct aan de hoofdstraat waar u diverse horeca en shops binnen handbereik heeft.

Er is een zwembad met een gezellige poolbar waar u snacks en drankjes kunt bestellen.
De kamers zijn eenvoudig maar netjes ingericht.

Door de centrale ligging en de aantrekkelijke prijs wordt dit hotel veel door de jongere vakantiegangers geboekt.

Opmerkingen

- Bij aankomst kan er een waarborgsom tussen 50 en 100 euro per persoon gevraagd worden
- Minimum leeftijd hoofdboeker is 16 jaar
- Reizigers onder de 18 jaar moeten een ouderverklaring invullen en meenemen

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen

 • Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen:
 • Toeristenbelasting ca. € 3 per kamer per nacht

 • Houd er rekening mee dat er bij aankomst een borg gevraagd kan worden. De borg bedraagt tussen de €50 en €100 euro per persoon.

Aanvullende informatie

Informatie COVID-19

Reizen binnen Europa
In de meeste Europese landen geldt het zogenaamde 3G beleid: genezen, gevaccineerd of getest. Dit betekent dus dat u met uw digitale Coronapas kunt reizen mits u aan een van deze drie voorwaarden voldoet. De eisen die per land gesteld worden aan ‘genezen’ en ‘gevaccineerd’ en ‘getest’ kunnen verschillen, En dan met name de geldigheidsduur van vaccinaties en/of herstelbewijzen of bijvoorbeeld hoe recent u getest moet zijn en of het een PCR-test moet zijn of een antigeentest.


In een aantal landen treedt inmiddels de 2G regeling in werking. Dat betekent dat u volledig gevaccineerd tegen COVID-19 moet zijn of genezen van een besmetting. Uitsluitend met uw Coronapas met QR-code krijgt u toegang tot het land zelf, maar ook tot bijv. tot restaurants, hotels en bezienswaardigheden zoals musea. Bent u niet gevaccineerd of genezen, dan krijgt u met een negatieve PCR- of Antigeentest géén toegang. In landen met een 2G+ beleid geldt dat u, naast een volledige vaccinatie, ook een booster moet hebben of een negatieve PCR-test om het land binnen te komen.

Heeft u bij ons een vakantie geboekt of staat u op het punt dit te doen dan adviseren wij u dringend aan de 3G, 2G of 2G+ regels te voldoen.

Wij wijzen u er op dat het regelmatig voorkomt dat ook deelstaten van landen, regio’s, provincies, plaatsen of zelfs accommodaties een eis tot volledige vaccinatie, soms mét booster, aan toeristen stellen. Deze eisen kunnen afwijken van de eisen van het land zelf. Mogelijke kosten die voortvloeien uit het annuleren van een reis omdat u niet voldoet aan deze eisen liggen in de persoonlijke risicosfeer van de reiziger.

Bij uw reisdocumenten ontvangt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Reizen buiten Europa
De Europese digitale Coronapas wordt in de meeste landen buiten Europa die u in ons assortiment zult aantreffen niet geaccepteerd. Enkele populaire bestemmingen die wij aanbieden, de ABC-eilanden (Aruba, Curaçao en Bonaire) en Dubai, vormen hierop een uitzondering en hebben bovendien, in tegenstelling tot onze overige verre bestemmingen, kleurcode geel. Voor deze bestemmingen wordt u wel verplicht om, naast uw digitale Coronapas, ook altijd uw geprinte vaccinatie-, herstel- of testbewijs mee te nemen.

Naar Amerika, Canada en Zuid-Afrika kunnen wij, ondanks de kleurcode oranje, veilig en verantwoord reizen uitvoeren. Er gelden per land verschillende inreisprotocollen die frequent wijzigen. Indonesië en Maleisië zijn op dit moment niet toegankelijk voor toeristen. Sommige delen van Thailand zijn weer open voor toeristen, maar wel met strenge inreisprotocollen.

Algemeen advies
Een samenvatting van de huidige reisadviezen en inreismaatregelen per land via u op www.dejongintra.nl/informatie/landinfo/

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie regelmatig op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen binnen Nederland en naar en in het buitenland.

Heeft u een test nodig voor vertrek naar uw bestemming? Deze is voordelig te regelen via de website van Spoedtest (www.spoedtest.nl/dejongintravakanties).Kinderkorting

Indien u de leeftijd van meereizende kinderen invult dan wordt rechts in de prijsopgave de juiste kinderprijs getoond. 

 • Kinderprijs geldt alleen als kinderen slapen in een kamer met minimaal twee volbetalende personen.
 • Indien kinderen gratis overnachten dienen de eventuele extra kosten voor maaltijden, kinderbed, etc. ter plaatse te worden betaald.

Bovenstaande tekst over Hotel Porto Plaza is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken