JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Sunmix vakanties - boek jouw vakantie bij D-reizen!

Sunmix

Sunmix is een virtuele touroperator opgericht door Prijsvrij Vakanties. Dit exclusieve label van Prijsvrij zorgt er - door het slim combineren van vluchten, hotels en eventuele transfers - voor dat je nog meer bespaart op jouw vakantie. Daarnaast bespaart het je niet alleen geld, maar ook tijd! Zij zoeken namelijk automatisch de beste deal voor jouw reis zodat jij snel en voordelig een vakantie kunt boeken. Dat klinkt goed, toch?

Alle reizen van touroperator Sunmix vallen onder de dekking van de ANVR en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Sunmix werkt samen met verschillende gerenommeerde reisorganisaties die al jaren ervaring hebben in het samenstellen en uitvoeren van de beste voordeligste vakanties. 

Wie is touroperator Sunmix?

Sunmix is het exclusieve label van de reisorganisatie Prijsvrij Vakanties. Deze touroperator is sinds 2015 actief in de reiswereld en biedt op basis van virtual touroperating vakanties aan. Dit houdt in dat vakanties via Sunmix op een dynamische manier worden samengesteld. Vluchten van erkende vliegmaatschappijen worden via een geautomatiseerd systeem wat door Prijsvrij Vakanties ontwikkelt is, gekoppeld aan verschillende accommodaties. Door deze wijze van vakanties aanbieden, profiteer jij van scherpe prijzen en een enorm aanbod aan heerlijke vakantiebestemmingen!

Sunmix vakanties

Sunmix is gespecialiseerd in zonvakanties aan de Middellandse Zee. Voornamelijk Spanje, de Canarische Eilanden, Griekenland, Turkije en Portugal zijn favoriet, maar Mallorca is toch wel de uitblinker. Naast deze bestemmingen heeft touroperator Sunmix ook ver weg een breed aanbod aan tropische bestemmingen zoals Curaçao, Mexico of Bali. Kortom, genoeg keuze bij deze exclusieve vakantieaanbieder. Vlieg jij met Sunmix naar jouw volgende vakantiebestemming?

Waarom kiezen voor een vakantie met Sunmix?

Sunmix maakt het eenvoudig en goedkoop om een vakantie naar wens uit te zoeken. Je bent flexibel en betaalt nooit voor extra’s die je niet nodig hebt. Zo kan je optioneel een transfer bijboeken en bepaal je zelf hoeveel bagage je mee wilt nemen op reis. Wil je liever een auto huren? Ook dat kun je gemakkelijk bijboeken als je kiest voor een vakantie met Sunmix.

Heb je nog vragen over een vakantie met Sunmix? Dan staat onze klantenservice uiteraard voor je klaar. Bekijk nu het ruime aanbod en gun jezelf een goedkope vakantie naar jouw favoriete vakantieland!