• Van een avontuurlijke rondreis.
  • Tot een stedentrip Reykjavik.

  • Altijd de scherpste prijzen en persoonlijke service.
Vraag een aanbieding op maat aan

Vakantie IJsland

IJsland is hot! Steeds meer mensen kiezen voor een droomreis naar dit ruige eiland van vulkanen, gletsjers, maanlandschappen en watervallen. Zelfs Wie is de Mol streek er neer voor de opnames in 2012. Staat IJsland ook hoog op jouw bucketlist? Dan gaan wij jou helpen om deze droom waar te maken! Stel bijvoorbeeld jouw eigen reis samen met onze vliegtickets: alleen bij D-reizen voor de laagste prijs en met de beste service!
 
Besteed je het zoeken en vergelijken liever uit? Kom dan langs in één van onze reisbureaus of neem op een andere manier contact met ons op. Eén van onze Reisadviseurs maakt graag vrijblijvend een persoonlijk reisvoorstel voor je!

Alle contactmogelijkheden

Uitzicht over Reykjavik

Stedentrips naar Reykjavik

De hippe hoofdstad van IJsland is een verrassend leuke bestemming voor een stedentrip én is daarnaast een goed startpunt voor een rondreis door IJsland. Wij hebben de beste hotels in één overzicht gezet!
Nu bekijken
Een Vrouw kijkend naar de zee

Rondreizen naar IJsland

Wil jij zo veel mogelijk van IJslands hoogtepunten zien? Wandelen tussen de ijsschotsen, geisers van dichtbij bekijken en relaxen in een warmwaterbron? Naast rondreizen kan je bij ons ook terecht voor losse vliegtickets en losse hotelovernachtingen. Hiermee kan je zelf een rondreis op maat samenstellen die precies aansluit op jouw dromen.

Vraag naar de mogelijkheden