Middellandse Zee Cruise

Ruimte, luxe, zwembad, persoonlijke service, comfort … Het is allemaal aanwezig op een cruiseschip! Kiest u voor een cruise naar de Middellandse Zee, dan kiest u voor een zonnige en culturele vakantie. De landen aan de Middellandse Zee bieden u namelijk alles wat u van een vakantie mag verwachten. En wilt u meer  informatie over onze cruise reizen? Neem dan contact op met uw Persoonlijke Reisassistent. Zij beantwoordt graag al uw vragen en regelt desgewenst uw complete Middellandse Zee cruise. Zo kunt ú zich onbezorgd verheugen op uw reis met het gigantische cruiseschip.

Cruiseschip Griekenland

Cruise Middellandse Zee gebied

In het Middellandse Zeegebied geniet u van zon en zee en maakt u kennis met verschillende culturen. Lekker een dagje shoppen in Barcelona en twee dagen later zonnebaden op één van de witte stranden van Griekenland! Wie doet u dat na? Ontdek de mooie bestemmingen en geniet van natuur, kunst, cultuur, eten en drinken, geschiedenis en architectuur.

 

Comfort aan boord

Maar aan boord blijven is ook geen straf! Met restaurants, bars, winkels, zwembaden, jacuzzi’s, theater, animatie, wellness,  sport, bioscoop en vele andere faciliteiten kunt u zich gemakkelijk een hele dag vermaken.  Een cruise is dus ideaal voor mensen die het Middellandse Zeegebied in een korte tijd willen verkennen en af en toe een dagje willen genieten van een comfortabele vakantie. Kom lekker tot rust terwijl de boot u langs de prachtige panorama beelden vaart.
 

Cruiseschip Stel Relaxt
Cruiseschip Grieks Terras

Voordelen cruise

  • Als u een cruise maakt, bezoekt u vaak meerdere landen in één vakantie, dit bespaart een hoop geld en reistijd

 

  • Veel Middellandse Zee cruises zijn o.b.v. volpension: u bent ter plekke dus weinig tot geen extra geld kwijt aan maaltijden!

 

  • Dankzij de vele faciliteiten aan het boord ook een feest! En u kunt vaak nog kiezen in welk restaurant u wilt eten ook.  Laat u bedienen door het personeel en voel u de koning te rijk!