Zonvakantie mei: hier schijnt de zon!

Wist je dat de gemiddelde temperatuur in mei in Nederland 9 graden is ... En dat het in mei in o.a. Kreta, Turkije of de Canarische eilanden minimaal 10 graden warmer is! Wat doe je nog in Nederland? Haal je zomerkleding maar weer uit de kast, want hier vind je jouw zonvakantie in mei boven de 21 °C.

Waar schijnt de zon in mei? 

Ga op zonvakantie in mei naar een van onze Top 4 zonbestemmingen! Krijg jij ook al voorjaarskriebels met al die prachtige zomerse kleuren in de natuur? Alleen wacht je nog vol spanning tot het warme zonnetje ook om de hoek komt kijken?  Wacht dan niet langer, want hier schijnt écht de zon in mei! Ben je benieuwd waar nog meer de schijnt? Bijvoorbeeld waar schijnt de zon in april? Of waar schijnt de zon in juni? Ook dat weten wij!

Bootjes op Kreta

2. Kreta

Hét veelzijdigste eiland! Het westen is het meest groene deel en relatief rustig, in het meer toeristische noordoosten vind je wijngaarden en brede stranden.
Temperatuur in mei: 22 °C
Op naar dit eiland!
Mallorca strand

3. Mallorca

Je vindt er pittoreske vissersplaatsjes, nog echt Spaanse dorpjes en ongerepte natuur. En het is een óh zó lekkere zonbestemming!
Temperatuur in mei: 21 °C

Ja! Op naar Mallorca
Portugal | D-reizen

4. Algarve

Maar liefst 2700 zonuren per jaar! De goudgele zandstranden en fascinerende rotsformaties maken deze kust één van de mooiste van Europa.
Temperatuur in mei: 21 °C
Ga voor de Algarve

Wij hebben jouw zonvakantie in mei

Je hebt het vast al druk genoeg, dus laat ons al het werk doen! Neem contact op met onze Reisadviseurs in het reisbureau en geef jouw vakantiewensen voor een zonvakantie in mei door! Dit kan via mail, telefoon, maar ook via Facebook zijn wij bereikbaar. Jij kunt dus achterover leunen en wij stellen voor jou een aanbieding op maat samen. Ben je op zoek naar een rondreis, cruise of reis-op-maat? Onze Reisadviseurs helpen je er graag mee verder!

Vakantietips voor mei

Klinkt té gek toch een zonvakantie in mei? Maar weet je niet naar welke bestemming je moet gaan? Onze Reisadviseurs schrijven tientallen blogs die vol staan met tips over bestemmingen die ze zelf bezocht hebben. Een aantal van deze blogs zijn:

Vliegtickets

Losse vliegtickets

Wil jij vandaag geld besparen op je vliegtickets? Gemakkelijk online boeken mét de service van onze Reisadviseurs binnen handbereik? Boek dan jouw vliegtickets bij D-reizen. Het beste begin van jouw samengestelde zonvakantie in mei! Want bij ons zie je de prijzen van alle luchtvaartmaatschappijen naar alle bestemmingen in één overzicht. 

Besparen op vliegtickets
2 jongens strand surfplank

Jouw meivakantie bij D-reizen

Een weekje weg met de kids in de meivakantie? Onze Reisadviseurs weten dé vakantiebestemmingen in mei. Geniet volop van zonovergoten plekjes, witte zandstranden en de gaafste waterparken. Kids blij = jij blij! Zelf zoeken? Bekijk en vergelijk alle bestemmingen in de meivakantie.
Vind jouw meivakantie hier!