JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Zonvakantie mei – Waar schijnt de zon? D-reizen
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Zonvakantie mei: hier schijnt de zon!

Wist je dat de gemiddelde temperatuur in mei in Nederland 9 graden is? En dat het in mei in o.a. Kreta, Turkije of Gran Canaria minimaal 10 graden warmer is? Dus wat doe je nog in Nederland! Haal je zomerkleding uit de kast, want hier vind je jouw zonvakantie in mei boven de 21 °C.

Alle zonvakanties in mei

Ga op zonvakantie in mei naar een van onze Top 6 zonbestemmingen! Krijg jij ook al voorjaarskriebels met al die prachtige zomerse kleuren in de natuur? Alleen wacht je nog vol spanning tot het warme zonnetje ook om de hoek komt kijken?  Wacht dan niet langer, want hier schijnt écht de zon in mei! Ben je benieuwd waar nog meer de schijnt? Bijvoorbeeld waar schijnt de zon in april? Of waar schijnt de zon in juni? Ook dat weten wij!

Wij hebben jouw zonvakantie in mei

Je hebt het vast al druk genoeg, dus laat ons al het werk doen! Neem contact op met onze reisadviseurs in het reisbureau en geef jouw vakantiewensen voor een zonvakantie in mei door! Dit kan via mail en telefoon. Jij kunt dus achterover leunen en wij stellen voor jou een aanbieding op maat samen. Ben je op zoek naar een rondreiscruise of reis op maat? Onze reisadviseurs helpen je er graag mee verder!

Meer warme landen in mei 

Dichtbij of ver weg: in mei zijn er genoeg bestemmingen waar jij van een fijne zonvakantie kunt genieten. In Azië blijf Bali onverminderd populair, terwijl in Afrika Kaapverdië tot de favorieten behoort. Aruba en Mexico zijn in de Caribbean helemaal hot! 

Vakantietips voor mei

Klinkt té gek toch een zonvakantie in mei? Maar weet je niet naar welke bestemming je moet gaan? Onze reisadviseurs schrijven tientallen blogs die vol staan met tips over bestemmingen die ze zelf bezocht hebben. Een aantal van deze blogs zijn: