JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Zonvakantie april- Waar schijnt de zon? D-reizen
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Zonvakantie april: wij weten waar de zon schijnt

Ben je op zoek naar een bestemming voor jouw zonvakantie in april? Of heb je inspiratie nodig? Dan zit je hier goed! Ontdek hier dé bestemmingen waar het zonnetje heerlijk schijnt. Want, je weet nooit hoe het Nederlandse weer in april is… Laat de voorpret dus maar snel beginnen!

Waar schijnt de zon in april?

Hier vind je dé top 6 bestemmingen voor een zonnige vakantie in april. Ben je benieuwd waar nog meer de zon schijnt in de rest van het jaar? Bijvoorbeeld waar schijnt de zon in maart? Of vraag je je af: waar schijnt de zon in mei? Ook dat kunnen wij je vertellen, uiteraard samen met de allerbeste deals zodat je meteen jouw zonvakantie.

Persoonlijk advies voor jouw zonvakantie in april

Zoek je iets speciaals? Heb je even geen tijd om te zoeken? Of wil je gewoon het allerbeste? Neem dan contact met onze reisadviseurs in het reisbureau, via mail of telefoon: we verrassen en ontzorgen je graag met een aanbieding op maat! Zeker als je op zoek bent naar een rondreis, cruise of reis op maat is onze persoonlijke service een uitkomst!

Meer warme landen in april

In april kun je op tal van andere plekken naar de zon op vakantie. Al eens gedacht aan het bruisende Dubai of het Indonesische eiland Bali? Wellicht klinkt Kaapverdië of Aruba je beter in de oren? Ga voor een topvakantie met zongarantie! 

Bekijk het aanbod voor de meivakantie en vind jouw ideale reis! 

Onze tips voor jouw zonvakantie april

Wij snappen dat het lastig kiezen is, zo'n zonvakantie april! Onze reisadviseurs hebben tientallen blogs geschreven, vol tips voor bekende én minder bekende bestemmingen. Wat dacht je van: