Zonvakantie juni: extra vitamine D(-reizen)   

Genieten van warm weer in de maand juni? Grote kans dat het in Nederland hier en daar een bui valt. Ontdek onze selectie aan zonnigste bestemmingen speciaal voor deze maand. Zo hoef je niet meer in de zomer met een lange broek te lopen of toch die paraplu mee te nemen, waar je ook naartoe gaat.

Waar schijnt de zon in juni?

Ook toe aan een vakantie met zongarantie? Bekijk onze Top 4 zonvakanties in juni en vlieg de warmte tegemoet! Op 2,5 uur vliegen zit je al op de Spaanse Balearen: Mallorca of Ibiza. Topbestemmingen om in juni vakantie te vieren; met temperaturen van boven de 25 °C. Liever iets verder van huis? Ook de Canarische Eilanden of de Algarve zijn zeker aanraders voor een zonvakantie in juni!

1. Mallorca

Je vindt er pittoreske vissersplaatsjes, nog echt Spaanse dorpjes en ongerepte natuur. En het is een heerlijke zonbestemming. 
Temperatuur in juni: 27 °C
Ja! Op naar Mallorca
Moeder en kind in de Dunas de Maspalomas, Gran Canaria

2. Gran Canaria

Wist je dat op Gran Canaria er veel wandelpaden zijn aangelegd? Leer het eiland op deze manier kennen! En geniet van de prachtige natuur en het uitzicht op de helderblauwe zee.
Temperatuur in juni: 24 °C
Ga voor Gran Canaria
Portugal | D-reizen

3. Algarve

Maar liefst 2700 zonuren per jaar! De goudgele zandstranden en fascinerende rotsformaties maken deze kust één van de mooiste van Europa.
Temperatuur in juni: 24 °C
Op naar Algarve

4. Ibiza

Fiesta! Ibiza is hét Spaanse feesteiland bij uitstek, befaamd om zijn extravagante nachtleven. En overdag kom je aan bij één van de prachtige zandstranden.
Temperatuur in juni: 26 °C
Zonvakantie Ibiza

Persoonlijk advies voor jouw zonvakantie in juni

Ben je op zoek naar iets speciaals? Of zelf geen tijd om te boeken en te zoeken? Neem dan contact op met onze Reisadviseurs in het reisbureau, via mail, telefoon of Facebook. We verrassen en ontzorgen je graag met een aanbieding op maat! Ook als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een afgestemde rondreis, cruise of reis-op-maat is onze persoonlijke service een uitkomst! 

Jouw vakantie in juni, onze tips!

Heb je nog geen idee waar je heen wilt, maar wil je wél in juni naar een plek waar de zon schijnt? Onze Reisadviseurs hebben tientallen blogs geschreven, vol tips voor bekende én minder bekende bestemmingen. Wat dacht je van:

Ben je benieuwd waar nog meer de zon schijnt in een andere maand waarin je op vakantie wilt? Want waar schijnt de zon in mei of waar de zon schijnt in juli? Ook dat vertellen wij je graag.