Wij hebben de beste deal voor jouw meivakantie
  • Zonvakanties, campings en stedentrips
  • Bespaar tijd en geld
  • Vergelijk vakanties van alle aanbieders
Nu zoeken en boeken

Meivakantie 2022

Bespaar jezelf uren zoeken en boek jouw meivakantie 2022 bij D-reizen. Wij vergelijken alle prijzen bij alle aanbieders, zodat jij tijd en geld bespaart.
De adviesdata van de meivakantie 2022 zijn 30 april t/m 8 mei, maar scholen kunnen de meivakantie met een week uitbreiden. Kijk voor de juiste data op de website van de school!

Meivakantie 2022: de populairste autovakanties

Vliegen vanaf Duitsland

Als je een goedkope meivakantie met het vliegtuig zoekt, raden we je aan te overwegen om vanaf een Duitse luchthaven net over de grens te vertrekken, want:
  • je bent goedkoper uit. Duitsland kent geen meivakantie, dus kun je in het Nederlandse hoogseizoen soms voor Duitse laagseizoenprijzen op pad! 
  • de wachttijden zijn korter
  • parkeren is goedkoper
  • je hebt meer keuze in bestemmingen en vluchttijden, omdat de Duitse markt veel groter is dan de Nederlandse

Vliegen vanaf Duitsland

Meivakantie aanbiedingen

Alle aanbiedingen

Ook hier schijnt de zon in de meivakantie!

Met de auto op vakantie in de meivakantie 

Zeker als het mooi weer is, is een meivakantie in Nederland ideaal. Misschien kies je voor Texel in de meivakantie? Vergelijk eenvoudig alle meivakantie-aanbiedingen in Nederland en alle de beste deals voor een last minute meivakantie in Nederland!

Meivakantie 2022 in onze buurlanden 

Rijd dit jaar de grens over en vier de meivakantie in België! Hier is het taaltje zachter, de frites dikker, de heuvels hoger en de steden Bourgondischer. Welke last minute meivakantie België kies jij?

Of ga voor één van de allerpopulairste bestemmingen voor de meivakantie 2022: Duitsland! Van Berlijn tot bungalowpark in het Sauerland: de beste aanbiedingen voor jouw meivakantie Duitsland hebben wij al voor je verzameld.

Last minute meivakantie

Van een meivakantie Curaçao tot een last minute meivakantie Griekenland. Of bijvoorbeeld de beste meivakantie-aanbiedingen in eigen land: wij hebben precies wat je zoekt en wat bij je past! Omdat wij de prijzen van duizenden meivakanties bij tientallen aanbieders vergelijken, heb je de beste aanbieding voor de meivakantie 2022 zó gevonden. 

Wil je eerst weten waar de zon schijnt in mei? Of waar de zon schijnt in april? Wij hebben een handig overzicht voor je gemaakt!

Hulp bij het vinden van jouw meivakantie

Onze Reisadviseurs zijn op werkdagen van 10:00 tot 17:00 uur op heel veel manieren bereikbaar. Telefonisch op 088 - 555 4999, via WhatsApp op 06 - 5107 0919 of via Facebook. Ook in onze reisbureaus zitten wij klaar om met je mee te denken, mee te zoeken en al het geregel uit handen te nemen. Neem eens contact met ons op en ervaar hoeveel tijd wij jou kunnen besparen!

Alle contactmogelijkheden