Zonvakantie maart: hier vind je de zonnestralen  

YES! De lente is begonnen en de voorjaarskriebels met het lekkere zonnetje komen al misschien bij je op. Helaas blijft de zomerkleding nog wel even in de kast hangen. Want wist je dat de gemiddelde temperatuur in Nederland in maart maar 6 °C is? Dat valt helaas toch flink tegen. Waarom niet jezelf verwennen en de kou ontvluchten? Boek een zonvakantie in maart! Zo begint jouw lente pas écht goed!

Waar schijnt de zon in maart?

Haal je koffer maar weer van zolder en be ready voor wat extra vitamine D(-reizen!). Wil je toch liever in een andere maand op vakantie en ben je benieuwd waar nog meer de schijnt? Zoals waar schijnt de zon in februari of waar schijnt de zon in april? Ook dat weten wij!

Egypte | D-reizen

1. Egypte

Wist je dat in maart de Rode Zee maar liefst 22 °C is? Als dat geen uren dobberen of zwemmen wordt ... Of wat dacht je van dé prachtigste all inclusive resorts!
Temperatuur in maart: 25 °C
Relaxen in Egypte
Kleurrijk Curaçao

2. Curaçao

Cocktails drinken onder een tropisch zonnetje én dat in maart? Wie wil dat nou niet ... Geniet van de meest geliefde Nederlandse bestemming van de Caribbean. 
Temperatuur in maart: 30 °C.
Vind hier de zon
Kaapverdië | D-reizen

3. Kaapverdië

Welkom aan de westkust van Afrika! Hier geniet je van de tropische zee en paradijselijke zandstranden en dat binnen slechts 6 uur vliegen.
Temperatuur in maart: 26 °C.
Op naar Kaapverdië
Canarische-eilanden-strand-zee

4. Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn altijd een goed idee, zeker voor een zonvakantie in maart. Kies voor Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote of Fuerteventura.
Temperatuur in maart: 22 °C.
Vind je eiland

Persoonlijk advies voor je zonvakantie in maart

Geen tijd of zin om zelf je zonvakantie in maart te zoeken? Of zoek je iets speciaals, misschien wel voor de voorjaarsvakantie? Neem dan contact met onze Reisadviseurs in het reisbureau, via mail, telefoon of Facebook: we verrassen en ontzorgen je graag met een aanbieding op maat! Zeker als je op zoek bent naar een rondreis, cruise of reis-op-maat is onze persoonlijke service een uitkomst!

Onze tips voor jouw zonvakantie maart

Wij snappen dat het lastig kiezen is, zo'n zonvakantie maart! Onze Reisadviseurs hebben tientallen blogs geschreven, vol tips voor bekende én minder bekende bestemmingen. Wat dacht je van:

Vliegtickets

Jouw vliegtickets bij D-reizen

Losse vliegtickets bij D-reizen boeken heeft vele voordelen. Zo zie je bij ons de prijzen van alle luchtvaartmaatschappijen naar alle bestemmingen in één overzicht en zijn onze Reisadviseurs  bereikbaar voor hulp. Voor een snelle vraag, een boeking of een vraag als je al op je bestemming bent. Het beste begin van jouw samengestelde zonvakantie in maart begint bij D-reizen.
Bespaar op je vliegticket
zonvakantie-strand

Vind hier jouw voorjaarsvakantie

Kun je niet wachten totdat de zomer begint? Ga dan tijdens de voorjaarsvakantie alvast lekker genieten van de zon! Met het complete assortiment van ruim 150 touroperators en bestemmingsspecialisten hebben wij gegarandeerd de beste deal voor jouw voorjaarsvakantie. En het mooie is: bij ons kun je zelf online zoeken en boeken, maar ook alles uit handen geven! Onze Persoonlijke Reisadviseurs zitten namelijk 365 dagen per jaar tot 23:00 uur voor je klaar.
Boek je voorjaarsvakantie