JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Skipas kopen? Regel het online! - D-reizen

Alle informatie over jouw skipas

Alle skigebieden in één overzicht

Goed voorbereid op wintersport

Neem direct contact op

Skipas kopen

Skipassen boeken voor je wintersport? Deze zijn meestal niet standaard inbegrepen bij je reis, maar online is het zo geregeld! Waar je jouw skipas voor Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en andere populaire wintersportbestemmingen kunt aanschaffen vind je allemaal in dit handige overzicht. Klik op jouw bestemming, dan word je doorgestuurd naar een externe website (niet in beheer van D-reizen) om jouw skipas vooraf te kopen. Dan kun je daarna met een gerust hart uitkijken naar die vakantie vol sneeuwpret!

Alle wintersport vakanties

Italië


Val Gardena Kronplatz Cortina d'Ampezzo Alta Badia 3 Zinnen Dolomiten Arabba Val di Fassa Seiser alm Livigno

Overige skigebieden


Skiliftkarussell Winterberg Willingen Feldberg Ruka Ski Resort Levi Ylläs Geilo Skeikampen Spindleruv Mlyn

Is mijn skipas inbegrepen?

Wanneer je een wintersportvakantie boekt bij D-reizen, is de skipas in sommige gevallen al inbegrepen. Of dit ook voor jouw reis geldt, kun je terugvinden door, na het selecteren van de reis, op het i'tje te klikken. Je vindt het i'tje rechts in het overzicht, onder de prijs. Er opent dan een pop-up waar je precies leest wat de voorwaarden zijn van jouw vakantie.

Wintersport boeken?

Zo, de skipas is geregeld! Heb je de accommodatie al geboekt voor jouw wintersport? Kijk eens rond in ons online wintersportaanbod voor de beste deals op de leukste skibestemmingen. Wedden dat er iets voor je tussen zit? En mocht je ondergesneeuwd raken door alle mogelijkheden, dan adviseren we je natuurlijk graag - gratis en vrijblijvend - bij het D-reizen reisbureau.