JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Singapore - beste prijs met de beste service

Vliegtickets Singapore

Via D-reizen vind je altijd vliegtickets voor je vlucht naar Singapore voor de laagste prijs! Singapore, officieel de Republiek Singapore, is het kleinste land van Zuidoost-Azië. Na een vlucht van ongeveer 12 uur land je al in dit kleine land. Houd wel rekening met het tijdsverschil: het is hier namelijk in de zomer 6 uur later dan in Nederland en in de winter 7 uur later. Ready to go? Regel dan snel jouw vliegtickets.

Vliegen naar Singapore: tips en info

In het moderne Singapore vind je veel verschillende bezienswaardigheden. Wij selecteerden een aantal hoogtepunten. 

De Zoo: Breng een bezoek aan Singapore Zoo (ook wel Mandai Zoo genoemd). Deze dierentuin heeft verschillende themagebieden, zoals Australian Outback, de Reptile Garden en Wild Africa. De dieren hebben hier genoeg ruimte, het park is namelijk maar liefst 28 hectare groot. 

Botanic Gardens: Geniet van de prachtige planten en bloemen in deze schitterende tuinen, bijzonder is daarnaast het gedeelte waar de oorspronkelijke jungle bewaard is gebleven. 

Chinatown: Bewonder de typische Chinese architectuur in deze fascinerende wijk. Wanneer je rondloopt door deze wijk zul je oude tempels, traditionele winkels en heerlijke eettentjes aantreffen. Doordat deze wijk zo afsteekt tegen de ultramoderne wolkenkrabbers in de rest van de stad, lijk je hier even in een compleet andere wereld terecht te komen.

Boek jouw vliegticket naar Singapore bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Singapore.