JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Porto - beste prijs met de beste service

Vliegtickets Porto

Ben je op zoek naar voordelige vliegtickets naar Porto? Via D-reizen vlieg je razendsnel en voordelig naar deze Portugese stad. De bekende havenstad is gelegen in het noordwesten van Portugal en is de op één na grootste stad van het land. Na een vlucht van circa 2,5 uur, kun je al voet zetten op Portugese bodem. Ben je klaar voor je reis? Regel dan snel je vluchten via ons!

Vliegen naar Porto: tips en info

Porto is de hoofdstad van Noord-Portugal en heeft doordat deze is gebouwd op vele heuvels prachtige uitzichten. Wij selecteerden een aantal hoogtepunten.

Igreja da Sé: Deze kathedraal ligt op de hoogste heuvel van de stad en staat symbool voor het katholieke verzet tegen de Islamitische Moren. De kathedraal stamt uit de 12e en 13e eeuw, maar is tot in de 19e eeuw veel verbouwd. 

Ribeira: Dit oude centrum van Porto staat in zijn geheel op de Werelderfgoedlijst van Unesco en wordt getypeerd door haar steile nauwe straatjes, karakteristieke huizen, veel leven en overal wasgoed. De strook langs de Duoro is daarnaast ’s avonds het centrum van het uitgaansleven. 

Ponte Dom Luisa: Bewonder de 19e-eeuwswe brug, de Ponte Dom Luisa, die zich over de rivier de Duoro buigt. Deze brug werd gebouwd door één van de leerlingen van Gustav Eiffel, die de beroemde Eiffeltoren in Parijs ontwierp. Een ontspannen boottocht over de Douro is daarnaast een echte aanrader, vanuit de boot heb je namelijk een fantastisch uitzicht over de stad. 

Villa Nova de Gaia: In deze wijk zijn vele beroemde wijnhuizen gevestigd. Je kunt hier een rondleiding in krijgen en wijn proeven. In het Paleis ‘da Boisa’ kun je portretten van de laatste koningen van Portugal bekijken.

Boek jouw vliegticket naar Porto bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Porto.