Romantische strandwandeling
  • Verras jouw geliefde met een liefdevol gebaar

  • Onze Reisadviseurs hebben romantische tips voor je
  • Of ga voor onze Giftcard!

Valentijnsdag 2022: wie ga jij verrassen?

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Op deze dag van de liefde mag je iedereen van wie je houdt eens extra in het zonnetje zetten. Of je nu iets bijzonders zoekt voor je geliefde of iemand die je heel lief is. Wie ga jij dit jaar verrassen met iets liefdevols? Ga je groots uitpakken of houd je het klein en subtiel? Vier de liefde en laat je inspireren door deze liefdevolle gebaren!
 
Wij delen ook graag een verrassing met jou! Houd onze Instagram in de gaten, doe mee met de actie en maak kans op een d-reizen verrassingspakket!

Ontbijt met bubbels

Hoe leuk om iemand op Valentijnsdag te verrassen met een heerlijk ontbijtje? Haal verse croissantjes bij de bakker en schenk een glaasje bubbels in! Want hoe kun je de dag beter beginnen dan met een écht champagne ontbijt?

Rozenblaadjes en kaarsen

Verras je geliefde met wat extra luxe! Strooi rozenblaadjes door het huis, steek een paar kaarsen aan, vouw twee romantische badhanddoek-zwanen voor op bed en je huis voelt plotseling aan als een hotel! Een klein gebaar maar een groot effect!

Lokale liefde

Op Valentijnsdag draait alles om liefde! Vergeet dit jaar niet om ook wat extra liefs te doen voor iedereen in je omgeving. Koop een mooie bos bloemen bij de lokale bloemist, bestel een taartje bij de bakker op de hoek, of haal een lekkere valentijnsbox bij de lokale horeca.

Knutselen met jouw valentijntjes

Vier Valentijnsdag met het hele gezin! Niet alleen je partner, maar ook de kinderen verdienen dat extra beetje liefde. Knutsel de mooiste rozen boeketten, fotocollages en rode harten bij elkaar om ze vervolgens op te sturen naar iemand die wel wat extra liefde kan gebruiken

Romantisch diner

Nu een romantisch diner buiten de deur er niet in zit, moeten we thuis creatief aan de slag! Pak je mooiste servies, zet een romantische playlist op en sloof je uit in de keuken. Succes verzekerd!

Stuur een (anoniem) kaartje

Wat is er nu leuker dan het krijgen van een lief kaartje of mooie brief? Stuur jij dit jaar ook een kaartje vol liefde en knuffels? Of misschien wel meer? Denk ook aan je buur, je vrienden of je ouders! TIP: verstuur je kaartjes eens anoniem, des te groter de verrassing!

Hotelovernachting voor later

Wil je jouw valentijn met iets bijzonders verrassen? Wat dacht je van een romantische hotelovernachting in het vooruitzicht! Je kunt het zo speciaal maken als je zelf wilt. Zo kunnen jullie er tóch nog even lekker tussenuit.

Giftcard: geef een stukje vakantie

Wil jij jouw partner dit jaar eens origineel verrassen? Eens iets anders dan een mooie bos rozen of een doos chocola? Wat dacht je van een stukje vakantie! Met onze d-reizen giftcard geef je een stukje van jullie volgende droomreis cadeau.

Romantisch reisadvies

Hoe bijzonder om de liefde voor elkaar te uiten door samen jullie bucketlist af te gaan! Kom digitaal ‘daten’ met onze reisadviseurs en maak van jullie droom werkelijkheid. Ook op Valentijnsdag staan wij voor jullie klaar! 
Maak een afspraak