Vakantie San Agustin

Het rustige San Agustín is een prima reisbestemming als je wilt ontspannen op stranden en terrasjes. San Agustín is een moderne badplaats in een groene omgeving. Vlakbij ligt het adembenemende duingebied van Maspalomas. Maar ook voor surfers is San Agust&i... Lees meer over San Agustin

Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor deze combinatie van zoekfilters:
Tip: pas je vertrekdatum of zoekfilters aan om beschikbare vakanties te bekijken. Of bel 088 - 555 4999.

Over San Agustin

Het rustige San Agustín is een prima reisbestemming als je wilt ontspannen op stranden en terrasjes. San Agustín is een moderne badplaats in een groene omgeving. Vlakbij ligt het adembenemende duingebied van Maspalomas. Maar ook voor surfers is San Agustín de place to be door de geweldige golven! Volg een professionele surf- of duikcursus, en strijk dan neer op een terrasje met uitzicht op zee.

Hoogtepunten San Agustin

In het zuiden van Gran Canaria ligt het duingebied Dunas de Maspalomas. Het gebied is vanuit San Agustín goed bereikbaar met de bus of met de auto. De hoge zandduinen vormen een natuurlijke barrière tegen de zee. Je kunt de duinen te voet of, wat veel spannender is, per kameel verkennen.

Het Palmitos-park is een groot natuurpark in de bergen op circa 14 km van San Agustín. Dit park is goed bereikbaar. Je vindt hier palmen, een cactustuin, een vlinderhuis en 230 soorten inheemse en exotische vogels. Voor kinderen is er een papegaaienshow. Geniet ook van het prachtige uitzicht op zee.

De hoofdstad Las Palmas, op circa 50 km afstand, is zeker een bezoek waard. De stad heeft zowel moderne als historische gebouwen. Vooral de wijk Vegueta is een bezoek waard. Deze wijk heeft een typisch koloniale bouwstijl met witte huisjes met prachtige bewerkte houten deuren en balkons, plafondversiering en mooie patio's.

Op vakantie naar San Agustin

San Agustín ligt op circa 27 km van de luchthaven aan de zuidkust van Gran Canaria. Het wordt vooral bezocht door vakantiegangers van middelbare leeftijd en ouderen vanwege de rust en de groene omgeving en palmentuinen. Maar ook voor surfers is het een paradijs. De twee prachtige zandstranden zijn uitermate geschikt voor beginnende én gevorderde surfers. Geniet na een dag op het water van de vele winkels. ‘s Avonds kun je terecht bij gezellige restaurants en bars.

San Agustín is een goede uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving. Bijvoorbeeld naar Palmitos-park en het wat drukkere Playa del Inglés. Geniet van het prachtige uitzicht vanaf een van de niveaus in het centrum van San Agustín. Dit centrum is tegen een heuvel opgebouwd en bestaat uit 4 niveaus.

Omhoog arrow_upward