Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Italie ×
    • Sicilie ×
    • Letojanni ×

Vakantie Letojanni

Droom je mee over een vakantie in Letojanni? In de ochtend maak je een heerlijke strandwandeling over het langgerekte strand, ’s middags plons je in de kraakheldere zee om daarna op te drogen in de warme zon en tegen het vallen van de avond flaneer je over de boulevard waar je bij eettentjes kunt aanschuiven voor het proeven van vers gevangen vis of een heerlijke pizza. Laat deze droom uitkomen en reis af naar Sicilië voor een vakantie in Letojanni!

Lees meer

Op vakantie naar Letojanni

Letojanni is een kleinschalige badplaats in Italië op het eiland Sicilië. Je zult het hier te gek vinden als je een strandliefhebber, rustzoeker en fan van het authentieke Italië bent! De authentieke kant van Sicilië komt in Letojanni prachtig tot zijn recht omdat het grote toerisme deze kustplaats nog niet heeft ontdekt. De badplaats ligt ook een klein beetje verscholen achter een berg. Veel hotels zijn tegen deze berg opgebouwd waardoor je een schitterend uitzicht hebt over de Middellandse Zee. Het langgerekte strand is de trots van Letojanni. Op dit kiezelstrand kun je een strandbedje en een parasol huren en vervolgens een onbezorgde stranddag beleven. Kortom, Letojanni is jouw volgende vakantiebestemming als je een typisch Italiaanse, rustige en zonovergoten vakantie zoekt!

Bezienswaardigheden en excursies vanuit Letojanni

Op korte afstand van Letojanni ligt de grote badplaats Taormina. Je kunt hier niet alleen lekker op het strand vertoeven, ook het centrum van Taormina is absoluut een bezoek waard. Zo vind je er onder andere een groot en eeuwenoud amfitheater en kun je met een kabelbaan vanuit vogelvluchtperspectief Taormina bekijken. Tijdens deze rit met de kabelbaan heb je ook zicht op de Etna, een beroemde Italiaanse vulkaan. Als je deze vulkaan van dichterbij wilt bekijken kun je er tot een bepaalde hoogte met de auto komen. Onder begeleiding van een gids kun je zelfs de vulkaan beklimmen, dat is gaaf! De Etna vulkaan ligt op ongeveer één uur rijden van Letojanni en is een absoluut fenomeen dat je gezien moet hebben!

Onze tips voor Letojanni

Voor jouw vakantie naar Letojanni hebben wij enkele goede tips:

  • Aan de boulevard vind je veel restaurants. Loop een visrestaurants binnen en proef een vis die zojuist in zee is gevangen. Hmm!
  • Ontmoet de lokale bevolking bij het kerkplein en de omliggende pittoreske straten. Je voelt hier echt de dorpse sfeer. Bovendien vind je in het oude centrum veel terrasjes en klinkt er in de avond regelmatig livemuziek!