JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vakantie Lapland boeken? Ontdek de rondreis op D-reizen.nl

Vakantie Lapland

De reis waarbij je in een totaal andere wereld komt. Een Lapland reis kent ontelbaar veel magische momenten. Jij op een huskyslee door de uitgestrekte wildernis of kijkend naar het noorderlicht en de ontelbare sterren in de lucht. Of wat dacht je van slapen in een iglo? Wacht niet langer en ga voor deze onvergetelijke reis.

Veelgestelde vragen over Lapland

Wij snappen dat een vakantie naar Lapland spannend is en dat het niet zomaar een reis is waar je naartoe gaat. Daarom hebben wij voor jou dé vragen geselecteerd die wij van andere klanten kregen voor hun reis naar Lapland:

  1. Waar ligt Lapland? Lapland bevindt zich boven de poolcirkel en is een groot landschap wat zich verspreid over het noordelijkste gedeelte van Finland, Zweden Noorwegen en Rusland (Kola).
  2. Hoe is het weer in Lapland? Lapland kent temperaturen die kunnen dalen tot -30 ºC met dikke laag sneeuw. In tegenstelling tot in Nederland kent Lapland een landklimaat wat inhoud dat dezelfde temperaturen minder koud aanvoelen. Dit komt omdat hier haast geen wind is wat weer te maken heeft met jouw gevoelstemperatuur.
  3. Wat is de beste reistijd voor Lapland? Je kunt het beste naar Lapland reizen in de maanden december tot half april. Ook heb je dan een grote kans om het Lapland noorderlicht te zien aangezien die maanden beperkt daglicht hebben.
  4. Waar woont de kerstman? De enige échte kerstman woont in Lapland. Breng hem een bezoek in Santa Clause Village Lapland in de stad Rovaniemi.

Goedkope vakantie naar Lapland

Een reis naar Lapland hoeft niet duur te zijn. Wij vinden voor jou de goedkope vakantie naar Lapland precies naar jouw wensen. Door meer dan 150 reisaanbieders te vergelijken, vind jij altijd Lapland reizen aanbiedingen waar je hart sneller van gaat kloppen, want nu komt die Laplanddroom toch eindelijk uit!

Vind jouw reis naar Lapland

Excursies Lapland

Een vakantie naar Lapland kan niet zonder gave excursies, zoals een huskysafari, bezoek aan een Finse sauna of een zoektocht naar het noorderlicht. Benieuwd naar dé leukste excursies om jouw reis naar Lapland helemaal compleet te maken? Lees dan onze blog over dé top excursies Lapland. Allemaal excursies die je gewoon kunt boeken bij jouw Persoonlijke Reisadviseur!

Bekijk de leukste excursies naar Lapland

Soorten reizen naar Lapland