JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Rondreis Oost Canada - De Beste Routes - D-reizen

Adembenemende steden

Maar ook veel natuur

Maak een afspraak voor vrijblijvend advies

ja, ik wil naar het oosten

Rondreis Oost Canada

Raak gefascineerd door Oost Canada met een enerverende rondreis! Het oosten van Canada heeft een geweldige mengelmoes aan natuurrijke bezienswaardigheden en vooral grote steden die allemaal even uniek zijn. Vink Quebec City, Toronto, Montreal en Ottawa af van je bucketlist bij steden die je ooit eens gezien moet hebben. Een groot contrast met deze steden is Algonquin Park waar je met een kajak door de ongerepte wildernis kunt varen. Benieuwd naar wat je nog meer kunt beleven in Oost Canada? Bekijk onze voorbeeldreizen of informeer naar de mogelijkheden voor een individuele rondreis, camperreis of groepsreis bij een reisbureau van D-reizen bij jou in de buurt!

Ontvang advies op maat

Voorbeeld rondreizen naar Oost Canada

Onderstaande rondreizen zijn voorbeelden om je een idee te geven van de mogelijkheden in Oost Canada. Op basis van jouw wensen kunnen wij een rondreis helemaal naar jouw verwachtingen samenstellen. 

Een camperreis langs de oostkust van Canada

In bovenstaande voorbeeldreis leg je de route af per huurauto. Maar dit kan natuurlijk ook met een camper! Met een camperreis door Oost Canada ervaar je het geluk van rondreizen en heb je alle vrijheid om ergens langer te blijven waar het leuk is. Benieuwd welke campers wij je kunnen aanbieden? Kom naar één van onze reisbureaus waar wij meerdere campers van verschillende camperleveranciers voor je naast elkaar leggen. Zo kies je de beste camper uit!

Een groepsreis in het oosten van Canada

Een rondreis met een huurauto of camper is op individuele basis. Je kunt ook met een leuke en gezellige groep Oost Canada verkennen. Samen met een reisleider en de groep ga je met een comfortabele bus alle bezienswaardigheden af. Je profiteert van interessante informatie en tips van de reisleider en kunt volledig genieten van deze reis omdat je overal naartoe wordt gebracht. Handig! Informeer naar de mogelijkheden voor groepsreizen naar Oost Canada bij onze reisadviseurs tijdens een persoonlijke afspraak!


Wil jij een rondreis maken naar Oost Canada? Wij helpen je graag verder met persoonlijk advies. Maak nu een afspraak.