JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Rondreis naar Westkust Amerika in 2 Weken - D-reizen

In 2 weken het favoriete rondje

Topsteden zoals Las Vegas

Gave natuurparken zoals Yosemite

Ja! Ik wil een afspraak

Rondreis Westkust Amerika in 2 weken

Een rondreis langs de westkust van Amerika biedt je het beste van twee werelden: overweldigende topsteden zoals San Francisco en Las Vegas, maar ook een indrukwekkende natuur met de magische Grand Canyon en Yosemite National Park. Afwisseling ten top dus! Dit is een voorbeeld van een reis door West Amerika waarin je in 2 weken het allermooiste van deze regio ziet. Weet dat onze reisadviseurs een rondreis door West Amerika helemaal op maat kunnen samenstellen. Zo beleef je een rondreis zoals jij het wilt!

Ontvang advies op maat

Voorbeeldreis naar West Amerika voor 2 weken

Onderstaande reis is een voorbeeld om je een idee te geven van een 2-weekse rondreis naar West Amerika. Op basis van jouw wensen kunnen wij een rondreis helemaal naar jouw verwachtingen samenstellen. 

Los Angeles

Verblijf: 1 dag aanbevolen

Jouw ‘American Dream’ start in Los Angeles! Een wandeling over de beroemde Walk of Fame mag niet ontbreken, evenals een rondrit door Beverly Hills waar bekende filmsterren in dure villa’s wonen. In Hollywood kun je een rondleiding krijgen door een filmstudio. Shoppingliefhebbers zullen zich helemaal thuis voelen bij de Rodeo Drive terwijl strandliefhebbers niet kunnen wachten op Santa Monica Beach!

Laughlin

Verblijf: 1 dag aanbevolen

Op de route naar Laughlin kun je het Joshua Tree National Park bezoeken. Dit natuurpark bestaat uit gortdroge woestijnlandschappen met grote granieten rotspartijen, cactussen en natuurlijk de Joshua Trees waarnaar het park is vernoemd. Je bent hier echt in de ‘middle of nowhere’! ’s Avonds kom je aan in Laughlin, het kleine zusje van Las Vegas. Op het gebied van entertainment krijg je hier alvast een voorproefje!

Grand Canyon

Verblijf: 1 dag aanbevolen

Via een deel van de Route 66 met leuke plaatsjes zoals Kingman en Selignam rijd je door naar één van de mooiste plekken van West Amerika: de Grand Canyon. Maak een avontuurlijke wandeling over de South Rim en ga in de namiddag naar een uitzichtpunt. Dit is het juiste moment, want tijdens de zonsondergang kleuren de rotswanden mooi mee met de zon, een waar kleurenfestival!

Page

Verblijf 1 dag aanbevolen

In Page kun je één van de beroemdste uitzichten in Amerika bewonderen. De Horseshoe Bend is een bijzondere kloof door de vorm van een hoefijzer. Ook populair in Page is Lake Powell, een groot stuwmeer ingesloten tussen roodbruine rotsformaties. Je kunt over het meer een mooie boottocht maken óf deelnemen aan leuke watersporten zoals waterskiën.

Bryce Canyon

Verblijf: 1 dag aanbevolen

’s Ochtends kun je in Page nog de Antelope Canyon bezoeken. Samen met een gids wandel je door de smalle, ondergrondse kloven en kijk je hoog op tegen de bergwanden. Door de gleuven bovenin komen zonnestralen de kloof binnen waardoor je getuige bent van een fotogenieke lichtinval. Later op de dag vertrek je naar Bryce Canyon dat bekend staat om haar ‘hoodoos’, een soort smalle rotspilaren waar je er ontelbare van ziet.

Las Vegas

Verblijf: 2 dagen aanbevolen

Op weg naar Las Vegas kun je eerst nog een avontuurlijke hike maken in Zion National Park. Hierna wacht de glitter en glamour van de wereldstad Las Vegas op je! Laat je rondvaren in een gondel door Venetiaanse grachten, bekijk de replica van de Eiffeltoren, waag de gok van je leven in één van de vele casino’s, ga ziplinen in Freemont Street, ontmoet je striphelden op The Strip en aanschouw de grootste fonteinenshow ter wereld bij Bellagio. Niets is te gek in Vegas!  

Yosemite National Park

Verblijf: 2 dagen aanbevolen

Voor de rit naar Yosemite National Park kun je een interessante tussenstop maken bij Death Valley, het laagste, droogste en warmste punt van Amerika. Vervolg je route naar Yosemite, volgens velen het mooiste natuurpark van het land. Bekijk er schitterende natuurlandschappen, van bosrijke valleien en hoge bergpieken zoals de Half Dome tot aan hoge watervallen met de Yosemite Falls. De uitzichtpunten ‘Glacier Point’ en ‘Tunnel View’ zijn een lust voor het oog!

San Francisco

Verblijf: 2 dagen aanbevolen

Er is zoveel te zien in San Francisco! Bekijk bij Pier 39 bij Fisherman’s Wharf de talloze zeeleeuwen, maak een fietstocht over de wereldberoemde rode hangbrug Golden Gate Bridge, dwaal door de grootste Chinatown die er bestaat en volg een interessante rondleiding op het beruchte gevangeniseiland Alcatraz. Met hét lokale vervoersmiddel, de kabeltram, hop je makkelijk van bezienswaardigheid naar bezienswaardigheid!

Morro Bay

Verblijf: 1 dag aanbevolen

Vandaag maak je een roadtrip in zuidelijke richting langs de westkust over de Highway One. Je komt schitterende vergezichten over de oceaan tegen, maar ook mooie kustplaatsen zoals Monterey en Carmel. Je rijdt ook langs het Pfeiffer State Park waar je met een tussenstopidyllische watervallen ziet zoals de McWay Falls, echt een parel! Het eindpunt van het 1ste deel van de Highway One is Morro Bay met haar heerlijke stranden.

Los Angeles

Verblijf: 2 dagen aanbevolen

Je legt het tweede deel van de Highway One af. Nu kom je op je route Pismo Beach, het Deens aandoende plaatsje Solvang en het typisch Spaanse stadje Santa Barbara tegen. Je kunt er ook voor kiezen om minder tussenstops te maken zodat je in Los Angeles nog tijd hebt om aan één van de stranden te liggen, zoals bij Venice of Malibu.  

Terugvlucht

Dit is de laatste dag van je rondreis door West Amerika alweer! De tijd is voorbij gevlogen. Afhankelijk van het tijdstip van je terugvlucht heb je in Los Angeles nog tijd om wat laatste souvenirs te kopen of het bekijken van enkele hoogtepunten. Je levert je huurauto in bij de luchthaven en keert met een koffer vol herinneringen terug naar Nederland!

Routekaart voor deze 2-weekse rondreis door West Amerika

Dit is een voorbeeldreis. Laat je rondreis op maat samenstellen!

Ieder mens is uniek, met specifieke reiswensen. Daar hoort een unieke rondreis bij die geheel aan jouw verwachtingen voldoet. Want zeg nou eerlijk, hoe vaak maak je een verre rondreis naar West Amerika? Dan wil je toch een reis die op jouw lijf geschreven is? Wij geloven erin dat wij je een op maat gemaakte rondreis kunnen bezorgen met een persoonlijke benadering. Deze rondreis is dan ook een voorbeeld om je een idee te geven, want in onze reisbureaus vertellen wij je graag over alle mogelijkheden. Onze deskundige reisadviseurs  kunnen niet wachten om jouw wensen te horen, advies te geven en de beste tips te delen. Hieruit ontstaat een rondreis op maat die een herinnering voor het leven is!

Maak een afspraak

Je profiteert dan van: 

  • Gespecialiseerd advies voor jouw bestemming
  • Persoonlijk contact
  • Unieke tips voor jouw rondreis
  • Maatwerkmogelijkheden
  • Financiële zekerheid met ANVR/SGR
  • Totale ontzorging


Er is altijd een D-reizen reisbureau bij jou in de buurt! 

maak een afspraak