JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Prijsvrij Vakanties: betrouwbaar én voordelig!

Prijsvrij Vakanties: betrouwbaar én voordelig!

Bij Prijsvrij Vakanties vind je jouw reis voor de beste prijs! Dit online reisbureau is een bekende naam in de Nederlandse reisbranche waar D-reizen sinds 2021 trots onderdeel van uitmaakt. Hiermee heeft Prijsvrij een grote stap gezet in haar succesvolle bestaan. Als je makkelijk online wilt boeken, dan vind je de allerbeste deals op prijsvrij.nl. Boek je liever je vakantie met persoonlijk contact? Dan ben je van harte welkom bij één van de vele D-reizen reisbureaus in héél Nederland voor uitgebreid advies van onze deskundige reisadviseurs. Zo boek je een vakantie op een manier die bij jou past!

Veelgestelde vragen

Voor welke vakanties kun je bij Prijsvrij terecht?  

Prijsvrij Vakanties heeft een groot aanbod verschillende soorten vakanties, waarvan voornamelijk zonvakanties. Van je favoriete stekkie aan de Spaanse Costa del Sol tot aan de verrassende Italiaanse regio Puglia… voor alle populaire strandbestemmingen heeft Prijsvrij de beste hotels voor jou geselecteerd. Wil je een bijzondere vakantie vieren ver weg? De keuze aan verre reizen is reuze. Wat dacht je van een huwelijksreis naar de Malediven of een vakantie op het tropische Mauritius?

Zoek je liever de kou op dan de warmte? Ook dan is Prijsvrij er voor jou door het aanbod aan wintersportvakanties. Beleef bijvoorbeeld een onvergetelijke skivakantie in Oostenrijk! Kijk ook niet verder naar andere websites als je een leuke stedentrip wilt maken. Cultuurliefhebbers krijgen twinkelingen in hun ogen bij het zien van stedentrips naar New York, Valencia en Rome.   

Hoe betrouwbaar is Prijsvrij?

Prijsvrij Vakanties is een zeer betrouwbare reisorganisatie doordat dit online reisbureau is aangesloten bij verschillende erkende brancheorganisaties. Prijsvrij is lid van de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) dat in samenspraak met de Consumentenbond duidelijke regels heeft opgesteld die jou als consument beschermen.

Daarnaast is Prijsvrij aangesloten bij het SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Deze brancheorganisatie staat voor jou als reiziger garant mocht de reisorganisatie in financiële moeilijkheden komen. Het SGR zorgt er dan voor dat je geboekte vakantie alsnog kan doorgaan óf geeft je vooruitbetaalde reissom terug. Hierdoor kun je met financiële zekerheid jouw vakantie boeken bij Prijsvrij Vakanties!

Om jou als klant helemaal met een vertrouwd gevoel op vakantie te sturen is Prijsvrij lid van het Calamiteitenfonds. Het Calamiteitenfonds biedt hulp en dekking mocht er tijdens jouw vakantie een calamiteit ontstaan, denk aan een natuurramp of politieke onlusten. Je wordt dan gerepatrieerd en naar een veilige locatie gebracht zonder dat je zelf deze kosten hoeft te betalen. Op deze manier doet Prijsvrij er alles aan om jou een vakantie van hoge kwaliteit te bezorgen met veel zekerheden.     

Waar kan ik een goedkope vakantie boeken?

Het internet is soms een doolhof als je op zoek bent naar een geschikte en goedkope vakantie. Er zijn enorm veel reisorganisaties met een groot assortiment aan reizen. Hoe vind je dan de juiste vakantie bij een vertrouwde reisorganisatie die ook nog eens voordelig is? Bij Prijsvrij kun je rekenen op de Best Deal Garantie. Wanneer je een reis boekt en je dezelfde reis diezelfde dag nog op een andere website goedkoper ziet, dan betaalt Prijsvrij het verschil aan jou terug. Zo weet je zeker dat je de voordeligste vakantie boekt! Door het aanbod van Duitse aanbieders en een slimme manier van inkopen heb je bij Prijsvrij Vakanties een reis voor de beste prijs!


Ook voor verre strandvakanties slaag bij je D-reizen