JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
TIME TO SMILE - Jouw TUI vakantie boeken bij D-reizen

TIME TO SMILE

Op vakantie alleen maar glimlachen? Met de TIME TO SMILE vakanties van onze partner TUI kún je haast niet anders. In de comfortabele appartementen heb je alle comfort van thuis – of zelfs beter – maar dan op een zonnige locatie.

Ultieme vrijheid

’s Ochtends in de pyjama koffiedrinken, ’s middags even ‘thuis’ een uitgebreide lunch maken en ’s avonds nog even borrelen op je eigen balkon of tuintje. En tussendoor geniet je natuurlijk van de vakantiebestemming, bijvoorbeeld met een plons in het gezamenlijke zwembad of bij het heerlijke strand dat in de buurt ligt. In een appartement ervaar je de ultieme vrijheid. Het is dan ook dé plek om nieuwe energie op te doen.

Waarom een TIME TO SMILE appartement?

Een appartement is sowieso al heerlijk, maar de TIME TO SMILE appartementen geven jouw vakantie net dat beetje extra luxe. Jouw fotogenieke tweede thuis is lekker modern ingericht en voorzien van alle voorzieningen die je nodig hebt – en méér. De luxe extraatjes maken dat de TIME TO SMILE appartementen een geliefde keuze zijn voor een vakantie met zijn tweetjes.

Stijlvol design

Vakantie vieren gebeurt hier in stijl! De appartementen zijn ontworpen door topdesigner Paul Linse. De lichte, moderne inrichting creëert een gevoel van vrijheid. Maar luxe zit ‘m ook in de details; zoals de extra lange bedden. Je zult heerlijk slapen!

Moderne keuken en badkamer

Alleen al die verfrissende douche in de ochtend tovert een glimlach op je gezicht: de stijlvolle badkamers zijn ingericht met een heerlijke inloopdouche. Ook koken wordt leuk, want in de zeer complete keuken vind je alle moderne apparatuur die je kunt wensen. 

Op en top vakantiegevoel

De TIME TO SMILE appartementen liggen vaak op een rustige locatie en vlak bij het strand. Lekker opladen kan hier dus zeker! Wil je er toch een keer op uit? Bij veel accommodaties helpt de Nederlandstalige reisleiding van TUI je graag op weg!

TIME TO SMILE toppers

Ontdek onze populairste TIME TO SMILE complexen:

TIME TO SMILE boeken bij D-reizen

Zou jij ook wel op vakantie willen naar zo’n heerlijk appartement, waarbij je écht even tijd hebt voor elkaar? Bekijk ons aanbod en kies je favoriet, dan kan jullie ontspannen zonvakantie al snel beginnen!Alle Time To Smile appartementen