JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
FTI Reizen - Jouw vakantie boeken bij D-reizen

FTI Reizen

Het Duitse FTI bestaat al ruim 30 jaar en is één van de grootste touroperators van Europa. Na Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk is deze veelzijdige touroperator nu de Nederlandse markt aan het bestormen en is onder de naam FTI Reizen eenvoudig te boeken via D-reizen. Zorg dat je de LABRANDA-hotels niet mist: de beste hotelselectie van FTI Reizen!

Bekijk het FTI aanbod

Wat is FTI Touristik?

Maak kennis met de Duitse reisorganisatie FTI Touristik, ook wel aangeduid als FTI Reisen. Deze touroparator maakt deel uit van de FTI-groep en is deop 3 na grootste touroperator van Europa. Met FTI kun je op vakantie naar ongeveer 80 landen over de hele wereld. Ook heeft FTI haar eigen hotelketen: LABRANDA Hotels & Resorts. FTI verkoopt voornamelijk pakketreizen, waarbij je je vluchten, eventuele transfers en het hotel allemaal in één keer boekt. Het regelen van een vakantie is dus erg makkelijk! Heb je toch graag iemand die met je meekijkt? Bij de D-reizen winkels helpen de reisexperts je graag op weg bij het uitkiezen en boeken van jouw FTI reis.

De voordelen van FTI

  • Zeer groot aanbod aan bestemmingen en hotels
  • Hoge vroegboekkortingen & kinderkortingen.
  • Verrassend voordelig in de vakanties, omdat Duitsland andere vakantieperiodes heeft!
  • Hoge kwaliteit en service voor een aantrekkelijke prijs.

Populaire bestemmingen van FTI

Boek je via D-reizen bij FTI, dan heb je volop keuze uit zonvakanties, verre reizen, all inclusive vakanties en aantrekkelijke last minutes. Ga jij met FTI Reizen naar Turkije, naar het zonnige Egypte of is Spanje meer iets voor jou? We hebben de populairste FTI landen mét bijbehorende tophotels op een rijtje gezet, dus laat je inspireren:

FTI vakantie boeken bij D-reizen

Geen twijfel mogelijk: ook jouw favoriete bestemming of droomhotel zit ertussen! Je kunt de reis eenvoudig online boeken, maar natuurlijk ben je voor vragen of tips over de FTI reizen ook van harte welkom bij één van onze reisbureaus. Onze reisadviseurs helpen je graag!

Vind jouw FTI vakantie


Maak een afspraak