Bij D-reizen vergelijk je alle last minutes
  • Alle last minutes van ruim 150 aanbieders vergelijken.
  • Zon, city, dichtbij en meer.
  • 365 dagen per jaar hulp en advies, hoe en wanneer jij het wil.
Alle vakanties

Last minute vakantie? D-reizen natuurlijk!

Alleen bij D-reizen vergelijk je álle last minutes van alle reisaanbieders, zodat jij niet ein-de-loos hoeft te zoeken. Alle last minute kortingen verwerken wij automatisch in onze prijzen, zodat je zeker weet dat je de beste prijs hebt!

De grootste keuze voor een last minute

Met een assortiment van ruim 150 touroperators en bestemmingsspecialisten hebben wij de perfecte last minute voor jou! Je kunt een afspraak maken met één van onze Persoonlijke Reisadviseurs, maar je kunt ook zelf gemakkelijk online jouw last minute zoeken en boeken. Onze Persoonlijke Reisadviseurs zitten 365 dagen per jaar tot 23:00 uur klaar voor al je vakantievragen! Wil je automatisch de beste last minute deals ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrieven en volg ons via Facebook en Instagram.

Je kunt natuurlijk ook zelf op pad gaan. Wanneer je kiest voor een last minute autovakantie heb je alle vrijheid! Denk aan een autovakantie in eigen land, in Zeeland. Maak vanuit je verblijf leuke uitstapjes of ga naar het strand als het lekker weer is! Wij vergelijken alle bungalows van alle reisaanbieders, een heerlijk verblijf voor het hele gezin. Of zoek het wat verder op in het prachtige Frankrijk.

Zonnige last minutes

Veel Nederlanders kiezen voor een zonnige last minute. Populaire last minute bestemmingen naar de zon zijn o.a. Spanje, Bali en Bonaire. Op Bali kun je, ongeacht welk seizoen het is, genieten van een exotische vakantie. Van stranden tot tempels en van cultuur tot natuur, Bali is niet voor niets zo'n populaire vakantiebestemming geworden! Bonaire is na Curaçao het populairste vakantie-eiland van de ABC-eilanden. Combineer een strand- en duikvakantie in één! En aan cultuur kom je ook niets tekort: bezoek Fort Oranje in Kralendijk.

Het enige wat je nog hoeft te doen is je zwemkleding, zonnebril, handdoek en een goed boek in te pakken. Laat de vakantie maar beginnen.

Last minutes naar verre bestemmingen

Kleurrijk Curaçao

Curaçao

Afstand: 9,5 uur

Tijdsverschil: 5 uur later

Gem. zomertemperatuur: 33 °C
Last minute Curaçao
Rijstvelden op Bali

Bali

Strand bij Karpaz op Cyprus

Cyprus

Afstand: 4 uur

Tijdsverschil: 1 uur later

Gem. zomertemperatuur: 28 °C
Last minute Cyprus
Een van de heerlijke stranden van Egypte

Egypte

Afstand: 5 uur

Tijdsverschil: 1 uur later

Gem. temperatuur: altijd 20 °C of warmer
Last minute Egypte

Populaire bestemmingen