Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Zonvakanties ×
  • Last-minute ×
  • 1 week ×
Op zoek naar een last minute Cuba? Dan zit je hier goed! D-reizen vergelijkt voor jou alle deals naar Cuba van meer dan 150 touroperators. Ontdek het land van de sigaren, de mooiste oude auto’s en natuurlijk dé rum.
Lees meer

Meer info over Last minute Cuba

Meer info last minute Cuba

Het land dat ook wel het rijdende automuseum wordt genoemd. Overal zie je de typische gekleurde Cubaanse auto’s. En Cubanen zijn hier ook erg trots op. Tijdens je vakantie zul je vast regelmatig zien dat trotse eigenaren het liefst de hele dag hun auto willen poetsen en oplappen. Maar naast de gekleurde auto's heeft Cuba zo veel meer. Van wuivende palmbomen tot hagelwitte stranden en de azuurblauwe zee in dit prachtige Caribische gebied. De ideale combinatie voor een zonvakantie naar Cuba

Must see tijdens je last minute Cuba

 • Hoofdstad Havana: hier valt echt zó veel te beleven! Tips van de locals: de Salsastraat van Havana, deze straat is heel kleurrijk versierd, er zijn bijna altijd wel dansoptredens met live muziek én worden lokale mojito’s geschonken!
 • Op zoek naar dé mooiste badplaats? Ga dan naar Varadero!
 • Even wat anders dan strand? Ga dan naar de stad Santiago de Cuba. Hier vind je het schitterende kasteel El Morro en veel natuurmonumenten.
 • In 1988 riep UNESCO Trinidad uit tot werelderfgoed en dat is te zien. Dit pittoreske dorpje heeft alle kenmerken van Cuba. Van gekleurde huisjes, sigarenboeren tot talloze musea vol geschiedenis.

Beste reistijd voor je last minute Cuba

De beste tijd om op vakantie naar Cuba te gaan is in november t/m april. In deze maanden is het droog, warm en heb je geen massatoerisme. Wil je toch iets meer drukte? Kies dan voor december t/m april. Cuba staat bekend om dat het van mei t/m oktober heel hard kan waaien, nat is en erg heet.

Vliegtickets naar Cuba

Ben je zo enthousiast geworden en wil je jouw last minute zonvakantie naar Cuba boeken? Dat kan! Een goedkope vliegticket boek je gemakkelijk online mét de service van onze Reisadviseurs binnen handbereik!

Jouw Persoonlijke Reisadviseur voor Cuba

Wil je snel alles geregeld hebben voor je last minute Cuba? Maar heb jij er de tijd niet voor? Laat ons het werk doen! Neem contact op met onze Reisadviseurs in het reisbureau! Dit kan via mail, telefoon, maar ook via Facebook of Whatsapp zijn wij bereikbaar. Jij kunt dus achterover leunen en wij stellen voor jou een reis naar Cuba op maat samen.