JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Fietsvakantie - vind een compleet verzorgde fietsvakantie

Fietsvakanties

Op de fiets van hotel naar hotel in eigen land, met een groep op de fiets rondom de Bodensee of een bijzondere fietscruise. Samen met onze partner De Jong Intra Vakanties bieden wij jou een fantastisch assortiment fietsreizen!

Meer informatie over onze fietsvakanties

Alle fietsvakanties in deze ‘speciaalzaak’ bieden wij je aan in samenwerking met onze partner De Jong Intra Vakanties. Al meer dan 40 jaar is De Jong Intra een betrouwbare reisorganiatie voor allerlei vakanties. Van stedentrip tot kampeervakanties en van zonvakantie tot fietsvakantie. De Jong Intra Vakanties is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.
 
Wil je meer weten over de fietsvakanties naar o.a. Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk? Neem dan contact op met jouw Persoonlijke Reisadviseur! Jouw Reisadviseur kan alle fietsvakanties van De Jong Intra Vakanties voor jou boeken.

Meer info en boekingen? Vraag het jouw Persoonlijke Reisadviseur!

De fietsvakanties van onze partner De Jong Intra zijn nog niet online te boeken. Wil je meer weten over onze fietsreizen? Neem contact op met jouw Persoonlijke Reisadviseur van D-reizen. Zij heeft antwoord op al jouw vragen, kan een brochure voor je bestellen en maakt graag een vrijblijvende offerte voor jou.

Een eigen Reisadviseur voor elke klant

Wij geloven in persoonlijke service op de manier die bij jou past. Daarom krijg je bij D-reizen een eigen Reisadviseur, die je telefonisch, in de Vakantiewinkel maar ook online helpt met zoeken en boeken. Wil je ook een Persoonlijke Reisadviseur? Neem telefonisch, via e-mail of social media contact met ons op.

Meer informatie en contact