JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Sunny D-deals: tot €200 korting op je vakantie! - D-reizen
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Sunny D-deals

In de zomervakantie naar de zon? Of in de herfstvakantie genieten van een heerlijk strand? Heb jij even geluk, want met de Sunny D-deals profiteer je van tot wel € 200,- korting op vakanties naar de meest stralende bestemmingen!

Naar de Sunny D-deals!

Tot € 200,- korting op jouw all inclusive vakantie

Onbeperkt genieten van eten, drinken, entertainment én een flinke dosis zon? Je beleeft het tijdens een all inclusive vakantie. Met de Sunny D-deals van D-reizen is zo'n ontspan-vakantie dichterbij dan je denkt, want je krijgt tot wel € 200,- korting per boeking.

Waar de reis naartoe gaat bepaal je zelf. Op de Canarische Eilanden is het altijd stralend weer. De eilanden van Griekenland zijn perfect voor liefhebbers van strand, pittoreske dorpjes en lekker eten. En wat dacht je van Turkije? All inclusive vakanties zijn hier uitgevonden, dus geen wonder dat je hier de mooiste en beste resorts vindt! 

Scoor de beste vakantie deals

Liever verblijven op basis van logies of halfpension? Ook van deze vakanties kun je voordelig genieten met de Sunny D-deals. Je krijgt namelijk tot wel € 120,- korting. Pak dus snel je koffers en maak je klaar voor een onvergetelijke sunny vakantie.

Kies jouw Sunny D-deal:

Voorwaarden Sunny D-deals

  • Bij all inclusive vakanties wordt de korting verrekend als € 25,- per persoon.
  • Bij andere vakantietypen (logies, logies met ontbijt, halfpension en volpension) wordt de korting verrekend als € 15,- per persoon.
  • Het maximum aantal reizigers waarover korting verrekend wordt is 8 personen. De totale korting bedraagt dan € 200,- bij all inclusive vakanties, of € 120,- bij andere vakantietypen. 
  • De korting geldt alleen voor reizigers die minimaal 2 jaar oud zijn op de dag van vertrek.
  • Alleen geldig op reizen van reisorganisator D-holidays.
  • Geldig op boekingen met een pakketreissom van minimaal € 750,- (exclusief Calamiteitenfonds en SGR heffing).