JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Wintersport Winterberg - Skivakantie Winterberg deals bij D-reizen
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Wintersport Winterberg

Wintersport in Winterberg? Dat betekent een gezellige skivakantie in het Duitse Sauerland. En, dat allemaal op maar 4 uur rijafstand vanaf Utrecht: ideaal dus voor een korte trip of een sportief weekendje weg. Ben je benieuwd naar dit super kindvriendelijke skigebied? Ontdek de mooie pistes tijdens een wintersportvakantie in Winterberg met D-reizen!

Wintersport Winterberg

Waarom op wintersport in Winterberg?

Op wintersport in Duitsland, op korte afstand van Nederland? Daarvoor ga je op skivakantie in Winterberg: een van de populairste en meest kindvriendelijke skigebieden onder vele Nederlanders. Je vindt hier dan ook veelal blauwe pistes, wat ideaal is voor beginnende tot lichtgevorderde wintersporters. En, heb je een sportieve dag gehad? Sluit je dag dan af met een drankje in de gezellige bars in het knusse dorp. Ontdek bij D-reizen de beste deals voor een wintersportvakantie in Winterberg!

Voor wie is een ski vakantie in Winterberg geschikt?

Ben je een beginnend tot gevorderd wintersporter? En, ga je graag voor een korte skivakantie dichtbij huis? Dan is een wintersportvakantie in Winterberg perfect voor jou! In dit kleinschalige skigebied, met 27 kilometer aan pistes, vind je namelijk afdalingen van een makkelijk tot gemiddeld niveau. Vooral beginners, lichtgevorderden en gezinnen met jonge kinderen komen hier dan ook graag. Winterberg staat namelijk bekend als super kindvriendelijke wintersportbestemming. Je vindt hier overwegend blauwe pistes, aangevuld met meer uitdagende, rode afdalingen. In dit dorp leer je dus ontspannen op je skilatten of snowboard te staan: ook vind je hier veel Nederlandse skileraren. Maak hier dus zeker handig gebruik van!

Bereikbaarheid & openbaar vervoer Winterberg

De grote reden waarom een skivakantie in Winterberg zo populair is, is de ideale ligging. Voor Nederland is dit namelijk hét wintersportgebied dat het meest dichtbij ligt: vanaf Utrecht rijd je dit binnen 4 uur. Vanaf de Nederlandse grens rijd je namelijk naar het Duitse Dortmund om vanuit hier je reis naar Winterberg te vervolgen. En, wist je dat je dit wintersportdorp ook met de trein vanuit Nederland kunt bereiken? Vanaf Amsterdam Centraal reis je met ICE International naar Oberhausen: hier stap je over en reis je richting Dortmund. Vanaf Dortmund neem je de intercity richting Winterberg: hier stap je in het centrum uit. In het centrum neem je gemakkelijk de bus: deze rijdt elk uur en brengt je met circa 5-7 minuten rijden naar het populaire skigebied. Winterberg valt dus, zowel met eigen auto als het openbaar vervoer, gemakkelijk te bereiken: ideaal dus voor een korte skivakantie!

Skipas nodig?

Ga je binnenkort op wintersport naar Winterberg. En, wil je alvast een skipas kopen? Bezoek dan een van onze D-reizen winkels bij jou in de buurt: zo beleef je een heerlijke skivakantie in het mooie Sauerland!