JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Geneve - Beste prijs en service

Vliegtickets Genève

Via D-reizen vlieg je razendsnel en zeer voordelig naar deze Zwitserse stad. Genève ligt in het meest zuidwestelijke puntje van Zwitserland op circa 1,5 uur vliegen vanaf Amsterdam. Wil je zeker weten dat je de beste prijs betaalt voor je tickets? Vergelijk dan alle vliegtickets naar Genève en en boek betrouwbaar bij D-reizen, dé vakantie-vergelijker van Nederland!

Vliegen naar Genève

Genève ligt aan het prachtige en bekende Meer van Genève. Daarnaast is Genève een stad met vele gezichten. Zo heeft Genève veel nauwe straatjes, indrukwekkende historische gebouwen en fraaie parken. Wij maakten voor jou een lijstje met een aantal hoogtepunten, die je zeker niet mag missen tijdens jouw bezoek aan Genève.

Tips Genève

  • Loop over de boulevard en bewonder het indrukwekkende meer van Genève. In het midden van dit meer zie je een prachtige fontein, de Jet d’Eau, deze wordt gezien als hét symbool van de stad. Op de boulevard vind je ook een aantal andere bezienswaardigheden, zoals een grote Bloemenklok die gemaakt is om de horloge-industrie van de stad te eren. Daarnaast vind je op deze boulevard het Brunswick Monument, dit is de begraafplaats van de Graaf van Brunswick. 
  • Maak een cruise over het meer van Genève, waar je aan boord kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Ook kun je kiezen voor een stadsrondrit per bus of per minitrein. 
  • Vanaf Genève ben je al binnen een uur in de Franse Alpen. In de winter kun je hier fantastisch skiën en in de zomer kun je hier prachtige bergwandelingen maken.

Boek jouw vliegticket naar Genève bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Genève.