JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Johannesburg - Beste prijs en service

Vliegtickets Johannesburg

Bij D-reizen vind je altijd de beste vliegtickets voor je vlucht naar Johannesburg. Vergelijk eenvoudig alle vluchten naar Johannesburg en geniet straks van jouw verblijf in Zuid-Afrika. Johannesburg is gelegen in Zuid-Afrika op de zuidelijke helling van de Witwatersrand Goudmil. Na een vlucht van gemiddeld 11 uur ben je in Johannesburg en stap je een totaal andere wereld binnen. In de zomer kent Zuid-Afrika geen tijdsverschil met Nederland, in de winter is dat slechts één uurtje. Ideaal, op deze manier is de kans op een jetlag vrij klein. 

Vliegen naar Johannesburg

Johannesburg is een bruisende en moderne wereldstad en wordt beschouwd als het economische hart van Zuid-Afrika.

Cultuur: Bezoek het Apartheid Museum, het meest indrukwekkend museum van Zuid Afrika. Een tour door dit museum neemt je mee door verschrikkelijke geschiedenis van de apartheid en laat je ervaren hoe het vroeger was.

Natuur: De Australische goudzoeker George Harrison was de eerste die in de buurt van Johannesburg goud vond. In de buurt van Johannesburg zijn wel vijftig goudmijnen te vinden, hierdoor is de omgeving rondom deze stad uitgegroeid tot één van de belangrijkste goudvindplaatsen van de wereld. 

Omgeving: Vanuit Johannesburg kun je gemakkelijk verschillende wildparken bezoeken. Het bekendste is het nationaal Krugerpark, welke op ongeveer 5 uur rijden van Johannesburg ligt. Daarnaast zijn er verschillende andere wildparken in de omgeving van Johannesburg: het Sabi Sand Reserve ligt bijvoorbeeld ten westen van het Krugerpark en is het oudste privé-wildpark van Zuid-Afrika.

Jouw vliegticket naar Johannesburg bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Johannesburg.