Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Zonvakanties ×
    • Last-minute ×
    • Thailand ×
    • 1 week ×
Wil jij de beste deal voor jouw last minute Thailand? Bij D-reizen vergelijk je de beste aanbiedingen van meerdere reisaanbieders. Ook profiteer je van alle zekerheden en services van de grootste vakantie-vergelijker van Nederland!
Lees meer

Meer info over

Jouw last minute Thailand sneller vinden

Mag jouw last minute vakantie naar Thailand vooral zo goedkoop mogelijk zijn? Of ben je op zoek naar het 5*-hotel met de hoogste beoordeling? Op D-reizen.nl filter je eenvoudig op wat jij belangrijk vindt. En kom je er online niet uit? Ben je op zoek naar een swim-upkamer of wil een romantisch tintje geven aan jouw vakantie? Neem dan contact op met onze Reisadviseurs. Wij denken graag met je mee en kunnen het zoeken en boeken voor het uit handen nemen. Zo kun jij jezelf uren zoeken besparen!
 
 

Last minute Bangkok

Het is één van de drukste vliegvelden ter wereld en een ideaal startpunt voor een rondreis door Azië: Bangkok! Als je op zoek bent naar last minute vliegtickets naar Bangkok, boek je die eenvoudig, betrouwbaar en voor de laagste prijs op D-reizen.nl. Een beter begin van je last minute rondreis door Thailand of goedkope last minute vakantie in Thailand is er niet!
 

Last minute Phuket

Van alle last minutes naar Thailand is Phuket de populairste bestemming. Phuket is een drukke badplaats in de gelijknamige provincie, op ruim 800 kilometer ten zuiden van Bangkok. Als je een strandvakantie naar Thailand boekt, land je vrijwel altijd op het vliegveld van Phuket. Vanaf hier rijd of vaar je naar diverse droomeilanden, zoals de Phi Phi Eilanden en Koh Lanta.
 

Last minute Thailand: all inclusive is geweldig!

Zoek je een last minute Thailand o.b.v. all inclusive? Ook dan is Thailand een prima keuze; kijk maar eens naar onze prachtige all inclusive hotels in Thailand. Moet je je even voorstellen: een week lang 30 °C, tropische natuur, tempels … en onbeperkt van de Thaise keuken smullen. Wat een heerlijk paradijs!
 

Beste reistijd voor een Thailand last minute

De temperatuur aan de stranden van Thailand is het hele jaar door zeer constant: ruim 30 °C. De verschillen in neerslag zijn veel groter. Tussen november en maart valt er weinig regen en schijnt de zon bijna de hele dag. Tussen april en oktober is het regentijd (moesson) in Thailand. Met name ‘s middags en ‘s avonds vallen er dan regelmatig stevige buien.