JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Goedkope vliegtickets Nairobi

Vliegtickets Nairobi

Op zoek naar goedkope vliegtickets voor je vlucht naar Nairobi? Kijk dan niet verder en regel je ticket via D-reizen. Zo vind je eenvoudig de beste deal. Nairobi is de hoofdstad en de grootste stad van Kenia. Vliegen van Amsterdam naar Nairobi neemt circa 8 uur in beslag. Houd er rekening mee dat tijdens onze zomer de klok hier 1 uur later staat dan in Nederland en tijdens de winter is dat 2 uur. Wanneer vlieg jij naar Nairobi?


Vliegen naar Nairobi

Nairobi is één van de snelst groeiende steden in Afrika, en het belangrijkste economische, bestuurlijke en culturele centrum van Kenia. De stad ligt aan de gelijknamige rivier (de Nairobi) die in de taal van de Masai 'de plaats van het koele water' betekent. 

Wanneer je een bezoek brengt aan Nairobi, mag je een bezoek aan het Nairobi National Park zeker niet overslaan. Dit enorme park heeft een heleboel wilde dieren als neushoorns, zebra’s, leeuwen en krokodillen. Dit is dan ook één van de grootste trekpleisters van Nairobi. Het National Museum is daarnaast ook een bezoekje waard, je kunt hier een tentoonstelling bekijken over onder andere de geschiedenis van Kenia. Verder is er een spoorwegmuseum en een slangenmuseum te vinden.

Boek jouw vliegticket naar Nairobi bij D-reizen 

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je.
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na je vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel eenvoudig een hotel of huurauto in Nairobi.