JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets München - goede prijs met de beste service

Vliegtickets München

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets voor je weekendje weg naar München? München is de hoofdstad van de Duitse deelstaat Beieren en is met ongeveer 1,4 miljoen inwoners de derde stad van Duitsland. Vliegen van Amsterdam naar München neemt circa 1,5 uur in beslag. Wil je goedkoop vliegen naar München? Dan ben je bij D-reizen aan het juiste adres! En wij helpen je graag met het vergelijken en boeken van je vliegtickets naar München of een andere bestemming in Duitsland.

Vliegen naar München: tips en info

München is een stad vol met architecturale pracht en cultureel erfgoed en staat vooral bekend omwille van het jaarlijkse Oktoberfest. 

Biertuinen: Duitsland is en blijft een Bierland. In München vind je dan ook talloze biertuinen en hallen. Bovendien wordt er elk jaar het welbekende Oktoberfest gehouden, het grootste bierfestival ter wereld. Bierliefhebbers uit de hele wereld vliegen hiervoor naar München om Duits bier te drinken. 

Historisch centrum: Breng een bezoek aan het oude stadsgedeelde de altstadt. In het centrum vind je daarnaast ook het bekende Marienplatz. Op dit plein zijn twee gemeentehuizen gevestigd: Het Neues Rathaus en het Altes Rathaus. 

Architectuur: Alhoewel München het tijdens de tweede wereldoorlog zwaar te verduren heeft gehad, zijn er toch nog een boel bijzondere dingen te zien in deze stad. Je vindt in München namelijk nog tal van interessante kerken, paleizen, monumenten en musea.

Boek jouw vliegticket naar München bij D-reizen 

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in München.