JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Kopenhagen - De beste deal | Met D-reizen

Vliegtickets Kopenhagen

Met slechts 1,5 uur vliegen land je al in het prachtige Kopenhagen. Voor jouw trip naar Denemarken wil je natuurlijk met de voordelige vliegtickets vliegen naar zuidelijk Scandinavië. Met de handige vergelijker heb je toegang tot de beste last-minute-deals naar Kopenhagen. Zo zie je ook wanneer de gunstige vluchttijden voor jouw vertrek zijn en pak je de voordelige losse vlucht. Maak nu gebruik van de vergelijker en scoor jouw vliegtickets naar Denemarken. 

Vergelijk tickets

Vliegtickets naar Kopenhagen binnen? Maak nu je reis compleet met mooie extra's! 

Ga jij voor een wandeling door de Tivoli Gardenes? Of maak een 2-landen gidstocht; waarmee je ook Zweden bezoekt! Ook voor culinaire uitstapjes zit je hier uitstekend. Naast stedentrip-avonturen in de stad Kopenhagen; maak je met behulp van onze extra's een volledige reis door Denemarken. Huur voor het gemak een eigen auto en beleef een comfortabele doorreis door het hele land. Bekijk nu alle extra's!

Tickets met verblijf in Kopenhagen

Naast mooie hotels in de stad zelf, plan je bij D-reizen ook een hele vakantie in Denemarken. Zo kies je uit hotels verspreidt door heel Denemarken waar je met jouw vliegtickets Kopenhagen naartoe gaat. Ga jij voor een stedentrip naar Kopenhagen? Met luxe of bescheiden verblijf? Ontdek wat Denemarken nog meer te bieden heeft met allerlei D-reizen hotels in de stad en omgeving. 

Waarom vliegtickets naar Kopenhagen boeken bij D-reizen?

Het blijft niet alleen bij voordelige vliegtickets naar Kopenhagen. Vul je reis met D-reizen aan totdat het helemaal afgestemd is op jouw wensen! Kom helemaal tot rust in de Scandinavische sfeer; beleef geweldige excursies in deze waanzinnige stad en verblijf in een uitstekend hotel! Zoek een D-reizen winkel op bij jou in de buurt en dan bespreken we samen jouw reis. Samen maken we van jouw vliegtickets naar Kopenhagen een grandioze stedentrip en een droomvakantie naar Denemarken! Maak een afspraak