JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Goedkope vliegtickets Rio de Janeiro

Vliegtickets Rio de Janeiro

Via D-reizen vind je vliegtickets naar Rio de Janeiro met de beste deal. Rio de Janeiro is gelegen aan een wijde baai, de Baai van Guanabara en was tot 1960 de hoofdstad van Brazilië. Na een vlucht van circa 9 uur land je al in deze kleurrijke stad en kun je gaan genieten van de zon. Wil je de voordeligste vliegtickets naar Rio de Janeiro? Vergelijk dan via ons alle vluchten in één simpel overzicht.

Vliegen naar Rio de Janeiro

Rio de Janeiro is een kleurrijke stad, die vooral bekend staat om het feestelijke carnaval. De zon schijnt hier het hele jaar door en er is veel te zien. 

Tips Rio de Janeiro

Bezienswaardigheden: Breng een bezoek aan de zogenoemde suikerbroodberg, de hoogste bergtop van deze berg is 395 hoog en gemakkelijk te beklimmen. Vergaap je daarnaast aan de Cristo Redentor, een enorm beeld van Jezus Christus op de 710 meter hoge berg Corcavado. Het beeld zelf is 38 meter hoog en vanuit de meeste delen van de stad zowel overdag als ’s nachts goed te zien.

Stranden: Op de stranden van Copacabana, Ipanema of het chique Leblon kun je heerlijk ontspannen. Naast genieten van de zon kun je hier deelnemen aan allerlei activiteiten. Een potje voetvolley of meedoen aan een lesje capoeira, er is van alles te doen. Geen zin om actief te doen? Geniet dan van een ijskoude kokosnoot of caipirinha bij zonsondergang!

Natuur: Rio de Janeiro heeft haar schoonheid met name te danken aan de ligging van de stad. De stad is omgeven door rotsachtige heuvels en ligt eveneens aan een eindeloze lange kust met adembenemende stranden. Daarnaast ligt het regenwoud ‘Tiujcawoud’ midden in deze bruisende stad. Met een oppervlakte van bijna drieëndertig vierkante kilometer is dit het grootste bos ter wereld wat middenin een stad ligt.

Boek jouw vliegticket naar Rio de Janeiro bij
D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je.
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na je vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel eenvoudig een hotel of huurauto in Rio de Janeiro.