JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
United Airlines - vliegtickets met de beste deal

United Airlines vliegtickets

Ben jij van plan om binnenkort het fantastische Amerika te ontdekken? Regel dan je vlucht én hotel via ons! Via D-reizen kun je namelijk makkelijk alle vliegtickets van United Airlines vergelijken en boeken. Deze grote vliegmaatschappij is ontstaan in de Verenigde Staten en vliegt naar talloze Amerikaanse bestemmingen. Ook binnen het land wordt er veel gevlogen met United. Zodra jij de datum van vertrek weet dan horen wij het graag en regelen wij binnen no time je vliegtickets.

Met United Airlines naar de VS... en verder

United Airlines biedt non-stop vluchten aan vanuit Amsterdam naar Chicago, Houston, New York/Newark Liberty en Washington D.C. met doorverbindingen naar meer dan 300 bestemmingen in de VS, Canada, Latijns- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied.

United Economy

Op trans-Atlantische vluchten geniet je in Economy van gratis maaltijden en frisdranken. Ook heb je een individueel videoscherm met gratis entertainment. Alle stoelen zijn uitgerust met een verstelbare hoofdsteun met flexibele zijkanten voor meer comfort tijdens de vlucht.

Meer comfort in United Economy Plus

Economy Plus®-stoelen bieden extra beenruimte en bevinden zich in het voorste gedeelte van de Economy Class cabine. Het comfort van Economy Plus is beschikbaar op alle vluchten vanuit Amsterdam.

Flat-bed stoelen op alle United vluchten vanuit Amsterdam

In United Global First en United BusinessFirst® geniet je van een volledig flat-bed stoel die 180° versteld kan worden. De stoelen zijn voorzien van Audio Video On Demand Entertainment Systeem met een videoscherm van 39 cm. Elke stoel beschikt ook over aansluitingen voor laptop, iPod en USB. Bovendien word je verwend met uitstekende gerechten en een keur aan bekroonde wijnen en champagnes. Daarnaast heb je voordelen zoals prioriteit bij het inchecken en toegang tot de United Club airport lounges.

We helpen je graag verder

We helpen je graag verder

Op zoek naar iets specifieks? Of kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder. Telefonisch, online of in één van onze reisbureaus.

Neem contact met ons op