Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Tenerife ×
    • Puerto Santiago ×

Vakantie Puerto Santiago

Een vakantie in Puerto Santiago beleef je op het heerlijke Spaanse eiland Tenerife. In de luwte van de gigantische bergkliffen van Los Gigantes aan de westkust ligt deze kleine kustplaats. Het uitzicht op deze iconische bezienswaardigheid én op de Atlantische Oceaan zorgt ervoor dat Puerto Santiago prachtig gelegen is. Tel daar de ongedwongen sfeer, de goede hotels én de meeste zonuren van het eiland bij op en je weet precies dat je in Puerto Santiago moet zijn!

Lees meer

Op vakantie naar Puerto Santiago

In de verte zie je het Canarische eiland La Gomera liggen, terwijl je op korte afstand opkijkt tegen de 600 meter hoge kliffen van Los Gigantes. Als je dit ziet, dan weet je dat je in Puerto Santiago bent. Deze badplaats kent geen grote hotels, maar sfeervolle hotels met laagbouw. Daardoor heb je het gevoel dat je nog in het oorspronkelijke vissersdorp bent. In Puerto Santiago is het rustig met een mooie boulevard en her en der leuke winkels, restaurants en terrasjes. Wanneer kom jij deze vakantiebestemming op de Canarische eilanden met eigen ogen zien?

Stranden Puerto Santiago

In Puerto Santiago zelf vind je een klein, zwart strand in een baai. Voor een iets groter strand hoef je niet ver te zoeken. Op een steenworp afstand van Puerto Santiago ligt Playa de La Arena. Op dit lavastrand is meer dan genoeg ruimte voor een heerlijke stranddag. Bovendien wappert hier steevast de blauwe vlag dat aangeeft dat dit een schoon en veilig strand is.

Wat te doen vanuit Puerto Santiago

Tijdens je vakantie in Puerto Santiago heb je de uitgelezen mogelijkheid voor een ontdekkingstocht over de rest van het eiland. Breng jezelf met een huurauto naar grote hoogtes bij de El Teide vulkaan. Dit is de hoogste berg van Spanje die je vervolgens per kabelbaan omhoog kunt. Of rijd naar de andere kant van het eiland, naar het fotogenieke strand Playa de las Teresitas met haar goudkleurige zandkorrels.

Wanneer je een huurauto tot je beschikking hebt kun je nog veel meer plekken bezoeken. Waag de rit naar het voormalige piratendorpje Masca tussen diepe kloven gelegen en rijd naar het schattige plaatsje Garachico. Zin in een dagje glijden? Dan is er geen betere plek dan het Siam Park in Costa Adeje, één van de coolste waterparken ter wereld! Of klinkt een boottocht naar La Gomera jou leuker waarbij je mogelijk dolfijnen kunt spotten. Hoe dan ook, Tenerife wacht op jou!