Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Gran Canaria ×
    • Meloneras ×

Vakantie Meloneras

Even toe aan echte luxe? Zet dan je zinnen op Meloneras op het Canarische eiland Gran Canaria! Dit is een relatief nieuwe badplaats in Spanje ten westen van Maspalomas. Hier logeer je in ruim opgezette resorts, struin je over een lange wandelboulevard en geniet je van een hoop gezellige restaurants en bars. Meloneras is een rustige badplaats waar vakantiegangers komen die in alle rust willen genieten en zich in de watten willen laten leggen. Ben jij daar ook zo aan toe?  

Lees meer

Op vakantie naar Meloneras

De relaxte en luxe sfeer van Meloneras maakt het een aantrekkelijke bestemming voor huwelijksreizen, rustzoekers en voor volwassenen zonder kinderen. Het resort waar je terecht komt is bijna een opzichzelfstaand dorpje waar je de weg makkelijk kwijt kunt raken. Het is zó ruim opgezet, dat je vaak een plattegrond krijgt van het resort. Je zit dus echt even in een andere wereld. Laat je vertroetelen door de mooiste hotels van Meloneras!

Excursies vanuit Meloneras

Een leuke en vaak ondernomen excursie op Gran Canaria is een jeepavontuur. Verken het eiland offroad! Je zult versteld staan hoe ruig het binnenland is. Ontdek de Vallei van de Duizend Palmen, reis af naar het hoogste punt van Gran Canaria: Pico de las Nieves en bezoek charmante dorpjes zoals Teror. Speciale vermelding verdient Roque Nublo. Dit is een uniek gevormde 67 metershoge monoliet die soms omhuld is door de wolken. Een tocht door het binnenland kun je ook afleggen per buggy of te paard. Kies een manier die jij wilt!

Voor de kust van Meloneras zwemmen veel wilde dolfijnen. Met een bootexcursie kun je deze schattige zeedieren spotten. Een kapitein brengt je naar de beste locaties en vertelt je meer over hun natuurlijke habitat.

Bezienswaardigheden Meloneras

Aan de kust van Meloneras vind je Boulevard El Faro waar de bekende vuurtoren van El Faro staat. Deze toren is inmiddels een bekende landmark in Meloneras en is wel 60 meter hoog. Ook vind je bij El Faro een hoop goede restaurants, waaronder een hoop lekkere pizzeria’s en lunchrooms. Ook aan de kust, langs de boulevard, vind je het winkelcentrum Varadero. Hier kun je leuk winkelen en tegen een leuke prijs kwalitatief goede spullen kopen.

Niet ver van Meloneras liggen de Dunas de Maspalomas. Waan je even in de Sahara en bezoek het gebied tijdens zonsondergang, dan zijn de duinen op hun mooist!

Onze tips voor Meloneras

Speciaal voor jouw vakantie naar Meloneras hebben wij enkele tips:

  • Stap aan boord van een catamaran! Deze luxe boot brengt je met een vaartocht naar de mooiste locaties aan zee.
  • Ben je met kinderen in Meloneras? Trek een dagje uit voor Aqualand Maspalomas. Een fantastisch waterpark waar je veel waterpret ervaart!

Stranden van Meloneras

Het strand van Meloneras leent zich perfect voor een welverdiende strandvakantie. Het bestaat uit fijn zand en wat rotsen en stenen, maar er is genoeg plek te vinden om te zonnen. Aan de oostkust van Meloneras vind je een heerlijk groot zandstrand dat later overloopt in het strand van Maspalomas.

Het strand is vaak bedekt met een hoop rotsen en stenen, wat het een uitstekende plek maakt om te vissen of krabbetjes te vangen. Na de vuurtoren van El Faro begint het zandstrand van Maspalomas, ook heel geschikt om te zonnen!

Praktische informatie voor je vakantie naar Meloneras

Waar ligt Meloneras?

Meloneras ligt ten westen van de grotere en bekendere badplaatsen Playa del Ingles en naast Maspalomas. Meloneras is rustig gelegen en comfortabel is met ruim opgezette resorts. Maspalomas en Playa del Ingles zijn te voet goed bereikbaar, het is 3 tot 4 kilometer wandelen. Met de auto ben je er al binnen 10 minuten

Hoe lang is het vliegen naar Meloneras?

Meloneras is tussen de 4,5 en 5 uur vliegen.

Wat is het tijdsverschil tussen Nederland en Meloneras?

In Meloneras is het één uur vroeger in vergelijking met Nederland.

Hoe is het openbaar vervoer in Meloneras?

In de plaats zelf zijn de afstanden klein, je kunt alles makkelijk lopen. Je wandelt zo naar de boulevard of naar El Faro en de vuurtoren. Voor uitstapjes naar andere delen van het eiland kun je een taxi nemen of een auto huren, dan kun je op je eigen tempo het eiland ontdekken. Het openbaar vervoer gebruiken in Meloneras is dus niet nodig, maar er zijn wel bussen die je kunt gebruiken. Dit zijn betrouwbare ritten die elke dag van de week rijden.

Besef je nu dat Meloneras dé bestemming is voor jouw luxe strandvakantie? Laat je verleiden door de mooie hotels en wie weet zien wij jou binnenkort genieten in deze badplaats op Gran Canaria!