Vakantie Sao Vicente

Het muzikale hart van Kaapverdië! Sâo Vicente staat bekend om de gezellige sfeer, de muziek, de architectuur en de bruisende levendigheid. Het kleine eiland heeft een droog klimaat en heeft een berg- en woestijnachtig landschap. Tussen de vulkanische bergen en gele duin... Lees meer over Sao Vicente

Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor deze combinatie van zoekfilters:
Tip: pas je vertrekdatum of zoekfilters aan om beschikbare vakanties te bekijken. Of bel 088 - 555 4999.

Over Sao Vicente

Het muzikale hart van Kaapverdië! Sâo Vicente staat bekend om de gezellige sfeer, de muziek, de architectuur en de bruisende levendigheid. Het kleine eiland heeft een droog klimaat en heeft een berg- en woestijnachtig landschap. Tussen de vulkanische bergen en gele duinlandschappen valt weinig groen te ontdekken.

Hoogtepunten Sao Vicente

Voor cultuurliefhebbers is een bezoek aan de levendige hoofdstad Mindelo zeker een aanrader. Hier kunt u o.a. de cultuur, dans en muziek van Sâo Vicente ervaren. Omdat zich in deze stad ook de belangrijkste haven van de Kaapverdische Eilanden bevindt, is het een perfect eiland om verschillende watersporten uit te oefenen, zoals zeilen, kitesurfen en duiken.

Ten oosten van Mindelo bevindt zich de hoogste top van het eiland, de Monto Verde. Eenmaal boven aan de top van deze 750 meter hoge berg aangekomen, zult u een prachtig uitzicht hebben over o.a. de plaatsjes Mindelo en Praia Grande.

Verken het eiland eens met een safari door het achterland. Gedurende de jeepsafari vertelt een gids alles wat u moet weten over het eiland! U zult niet alleen het achterland van Sâo Vicente leren kennen, maar ook de uitgestrekte velden, bergen en mooie stranden.

In de avond hoeft u zich niet te vervelen op Sâo Vicente. Met name in de bruisende hoofdstad Mindelo bevinden zich veel cafés, restaurants en nachtclubs. Verder vinden er de twee grootste festivals van Kaapverdië plaats: het door Rio de Janeiro geïnspireerde Carnaval in februari en het strandmuziekfestival in augustus!

Op vakantie naar Sao Vicente

Sâo Vicente is een eilandje gelegen in het noordwesten van Kaapverdië. Vanaf Schiphol bent u met een rechtstreekse vlucht van ca. 6,5 uur zo op de luchthaven van het eiland! Bij aankomst zult u zien dat Sâo Vicente gekenmerkt wordt door een enorm droog landschap waar weinig groen groeit.

São Vicente wordt ook wel het Rio de Janeiro van Kaapverdië genoemd. Dit komt door de vele live muziek, het carnaval en andere muziekfestivals die georganiseerd worden! Daarnaast kunt u vanaf São Vicente gemakkelijk de verschillende andere eilanden van Kaapverdië bezoeken.

Omhoog arrow_upward