JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Rondreis naar Maleisië in 2 Weken - D-reizen

Eindigen op het strand van Langkawi

Benut onze Maleisië-expertise!

Trek de jungle van Taman Negara in!

Ja! Ik wil een afspraak

Rondreis Maleisië in 2 weken

In 2 weken tijd een mooie rondreis door Maleisië beleven? Deze route laat je kennis maken met de belangrijkste hoogtepunten van West-Maleisië. Het is een reis vol unieke tempels, ongerepte jungles, een absolute wereldstad en exotische eilanden. Diversiteit ten top dus! Laat je verleiden door het vasteland van Maleisië en kom met jouw reiswensen naar één van onze reisbureaus. Maak een afspraak, ontvang persoonlijk advies en laat jouw rondreis door Maleisië helemaal op maat kunnen samenstellen!

Ontvang advies op maat

Voorbeeldreis naar Maleisië voor 2 weken

Onderstaande reis is een voorbeeld om je een idee te geven van een 2-weekse rondreis naar Maleisië. Op basis van jouw wensen kunnen wij een rondreis helemaal naar jouw verwachtingen samenstellen. Gebruik deze rondreis van 14 dagen in Maleisië ter inspiratie! 

Kuala Lumpur

Verblijf: 3 dagen aanbevolen

Jouw Aziatische avontuur in Maleisië kan van start! Je landt op de luchthaven van de hoofdstad Kuala Lumpur. In de komende dagen kun je de mooiste bezienswaardigheden van Kuala Lumpur ontdekken. Beklim de observatiedekken van de Petronas Twin Towers en de KL Tower voor een adembenemend uitzicht. Loop door interessante wijken zoals Chinatown en Little India en maak kennis met de lokale religie bij de kleurrijke en unieke tempel Sri Maha Mariamman. Buiten het centrum vind je de Batu Caves. Dit zijn grotten waarin tempels verscholen liggen, echt een aanrader!

Malakka

Verblijf: 1 dag aanbevolen

Vandaag haal je je huurauto op en rijd je naar Malakka. Dit is een stad die zich in het verleden door veel landen heeft laten beïnvloeden. Zo hebben hier Portugezen, Chinezen en Nederlanders hun sporen nagelaten. Je kunt er nog altijd Portugese forten zien, tempels die de Chinezen gebouwd hebben en ook verrassend veel Hollandse herinneringen. Deze stammen uit de VOC-tijd en zijn goed bewaard gebleven. Zo vind je bij het Nederlandse plein nog een oud ‘Stadhuys’. Tot aan de dag van vandaag vind je in Malakka een bijzondere mengelmoes aan culturen.

Taman Negara

Verblijf: 2 dagen aanbevolen

Stap in je huurauto voor een rit naar het binnenland en wel naar Taman Negara National Park. Welkom in één van de oudste jungles ter wereld! De dag van aankomst kun je ’s avonds onder begeleiding van een gids een junglehike maken en op zoek gaan naar dieren zoals spinnen, herten en slangen. Je kunt midden in de natuur van dit park overnachten. De volgende dag kun je de hoogte in met een lange Canopy Walk én per traditionele longboat, via allerlei stroomversnellingen, naar Lata Berkoh varen. Spektakel gegarandeerd!

Cameron Highlands

Verblijf 2 dagen aanbevolen

Op naar de volgende interessante regio, ditmaal de Cameron Highlands. Naarmate je dichter bij deze hooglanden komt ontvouwt zich een landschap vol heuvelachtige en felgroene theeplantages. In de omgeving van Tanah Rata kun je mooie trektochten tussen de theevelden maken (het is hier een stuk frisser). Combineer dit met een kijkje achter de schermen bij een theefabriek. Bovendien kun je met je huurauto prachtige slingerende autoroutes rijden en een tussenstop maken bij rubber-, palmolieplantages en aardbeikwekerijen. Stop ook zeker even bij het mysterieuze Mossy Forest

Penang

Verblijf: 3 dagen aanbevolen

Op de route richting Penang kun je leuke tussenstops maken bij de Chinese Sam Pong Tong tempel tussen hoge rotswanden en één van de grootste grotten van Maleisië bezoeken bij Gua Tempurung. Penang is een eiland dat met het vasteland verbonden is middels een lange brug. Eenmaal op het eiland kun je alle uithoeken ontdekken, van de grootste boeddhistische tempel van Azië: Kek Lok Si Tempel en Penang Hill tot aan het heerlijke strand bij Batu Ferringhi. Vergeet ook niet om Georgetown te verkennen met Fort Cornwallis en vooral veel foodtrucks en street-art.

Langkawi

Verblijf: 3 dagen aanbevolen

Per boot vaar je naar het volgende Maleisische eiland: Langkawi. Dit tropische eiland met een aaneenschakeling aan witte stranden met palmbomen vormt een heerlijke afsluiting van je rondreis door Maleisië. Laat de mooie stranden ook een keer voor wat ze zijn en trek het natuurrijke binnenland in. Stap in de Cable Car en reis naar Sky Bridge. Dit is een brug op grote hoogte waarbij je een panoramisch uitzicht hebt over het hele eiland. Dan zie je pas hoe groen Langkawi is!    

Routekaart voor deze 2-weekse rondreis door Maleisië

Dit is een voorbeeldreis. Laat je rondreis op maat samenstellen!

Ieder mens is uniek, met specifieke reiswensen. Daar hoort een unieke rondreis bij die geheel aan jouw verwachtingen voldoet. Want zeg nou eerlijk, hoe vaak maak je een verre rondreis naar Maleisië? Dan wil je toch een reis die op jouw lijf geschreven is? Wij geloven erin dat wij je een op maat gemaakte rondreis kunnen bezorgen met een persoonlijke benadering. Deze rondreis van 14 dagen in Maleisië is dan ook een voorbeeld om je een idee te geven, want in onze reisbureaus vertellen wij je graag over alle mogelijkheden. Onze deskundige reisadviseurs  kunnen niet wachten om jouw wensen te horen, advies te geven en de beste tips te delen. Hieruit ontstaat een rondreis op maat die een herinnering voor het leven is!

Maak een afspraak

Je profiteert dan van: 

  • Gespecialiseerd advies voor jouw bestemming
  • Persoonlijk contact
  • Unieke tips voor jouw rondreis
  • Maatwerkmogelijkheden
  • Financiële zekerheid met ANVR/SGR
  • Totale ontzorging


Er is altijd een D-reizen reisbureau bij jou in de buurt! 

maak een afspraak