JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Rondreis West Canada - De Beste Routes - D-reizen

Het land van grizzlyberen en orka's

Wonderschone watervallen

Ontvang de beste West-Canada tips

Ja, ik wil naar het westen

Rondreis West Canada

Een rondreis door West Canada brengt de natuurliefhebber in jezelf naar boven. Het westen van Canada is een waar geschenk van Moeder Natuur. De provincies British Columbia en Alberta hebben natuurwonderen waarbij je in je ogen moet wrijven om te beseffen dat het hier echt zo mooi is. Met een camper, een huurauto of een groepsreis maak je kennis met de ‘Canadian Rockies’ en haar grootse natuurparken. Bovendien kun je in West Canada enorm veel wildlife spotten zoals walvissen en grizzlyberen. Kun je niet wachten om deze dieren in het echt te zien? Bekijk onze voorbeeldreizen en maak een persoonlijke afspraak bij één van onze reisbureaus voor meer advies. Tijdens een adviesgesprek kunnen wij jouw rondreis naar West Canada op maat samenstellen!

Ontvang advies op maat

Voorbeeld rondreizen naar West Canada

Onderstaande rondreizen zijn voorbeelden om je een idee te geven van de mogelijkheden in West Canada. Op basis van jouw wensen kunnen wij een rondreis helemaal naar jouw verwachtingen samenstellen. 

Een camperreis in het westen van Canada

Rondreizen met een huurauto is het meest gekozen vervoersmiddel. Maar wij kunnen ook een camper voor je reserveren! Ga de ultieme vrijheid tegemoet met een camperreis door West Canada. Wij vergelijken voor jou de beste en voordeligste campers die geschikt zijn voor het aantal personen waarmee jij deze rondreis wilt maken.

Een groepsreis langs de westkust van Canada

Denk je in plaats van een individuele rondreis eerder aan een groepsreis naar West Canada? Ook niet verkeerd! Met een groepsreis profiteer je van nuttige informatie van een reisleider, hoef je zelf niet achter het stuur te zitten en beleef je de mooiste hoogtepunten met een gezellige groep. Vraag naar de mogelijkheden voor groepsreizen naar West Canada bij een reisbureau van D-reizen bij jou in de buurt!


Wil jij een rondreis maken naar West Canada? Wij helpen je graag verder met persoonlijk advies. Maak nu een afspraak.