JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Rondreis Oostkust Amerika - De Beste Routes - D-reizen

Steden waar je niet uitgekeken raakt

Reusachtige watervallen

Kom langs voor de beste Amerika tips!

ja, ik wil naar het oosten

Rondreis Oostkust Amerika

Met een rondreis langs de oostkust van Amerika ervaar je hoe stad en natuur hand in hand samengaan. De combinatie tussen gave steden zoals New York, Boston en Washington D.C. en natuurschatten zoals de Niagara Falls zorgt iedere reisdag weer voor een nieuw avontuur! Laat je meeslepen in het verhaal van de oostkust van Amerika en vink de mooiste bezienswaardigheden af. Bekijk hieronder onze voorbeeldreizen door Oost Amerika, laat je inspireren om vervolgens persoonlijk advies te ontvangen in één van onze reisbureaus bij jou in de buurt. Een reisadviseur van D-reizen kan een rondreis helemaal op maat voor jou samenstellen, zo beleef jij een rondreis zoals jij het wilt!  

Ontvang advies op maat

Voorbeeld rondreizen naar Oost Amerika

Onderstaande rondreizen zijn voorbeelden om je een idee te geven van de mogelijkheden in Oost Amerika. Op basis van jouw wensen kunnen wij een rondreis helemaal naar jouw verwachtingen samenstellen. 

Een rondreis Oost Amerika met een camper

Veel reizigers kiezen voor een individuele rondreis per huurauto door Oost Amerika. Maar je kunt ook een route afleggen per camper. Met een camperreis in Oost Amerika heb je alle vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Tijdens een persoonlijke afspraak gaan wij voor jou op zoek naar de beste camper en vinden wij deze voor de beste prijs doordat we meerdere camperleveranciers vergelijken.

Een groepsreis Oostkust Amerika

Wil je in plaats van een individuele rondreis met een leuke groep op pad door Oost Amerika? Goed idee want zo kun je samen genieten van alle bezienswaardigheden, is het extra gezellig onderweg en brengt een bus je overal naartoe zonder dat je zelf hoeft te rijden. Daarnaast gaat er met een groepsreis in Oost Amerika altijd een ervaren gids mee die je allerlei toffe weetjes vertelt. Vraag naar de mogelijkheden voor groepsreizen bij een reisbureau van D-reizen bij jou in de buurt!

Alle hoogtepunten voor je route langs de Oostkust van Amerika

De oostkust van Amerika barst van de bezienswaardigheden. Waar moet je in hemelsnaam beginnen? Daar geven bovenstaande voorbeeldroutes antwoord op. Ter inspiratie hebben wij een aantal belangrijke hoogtepunten voor je op een rijtje gezet die je zeker gezien moet hebben op reis in het oosten van Amerika: 

  • Een wandeling achter de reusachtige watervallen van de Niagara Falls: 'Journey Behind The Falls'
  • Per fiets de leukste plekken de hoofdstad Washington D.C. ontdekken in de National Mall
  • De Freedom Trail in Boston lopen langs historische en moderne bezienswaardigheden 
  • De populairste landmarks bewonderen in New York City, van Central Park tot aan de Empire State Building
  • De leukste wijken van Miami verkennen zoals het Art Deco District en Little Havana
  • Wilde beren spotten in de Green Mountains 
  • Oog in oog staan met alligators in het Everglades National Park

Wil jij een rondreis maken naar Oost Amerika? Wij helpen je graag verder met persoonlijk advies. Maak nu een afspraak.